Szerintetek lehetséges, hogy megtaláltam az Igazit?
Ő volt az első barátom: 13 éves voltam, amikor megismerkedtünk, akkor együtt voltunk 10 hónapot, amolyan gyerekszerelem :)
1 évig nem beszéltünk
Múlt évben újra összejöttünk, és nemrég szakítottunk... :(
De érzem, hogy megint össze fogunk jönni.. Még mindig szeretjük egymást, mindig mindenben kitartunk egymás mellett. :)
Amikor nem volt szerepe az életemben, mindig idegroncs voltam... :S De amikor tudom, hogy "velem van".. Akkor minden olyan jó... :)
16/L
Ezt Neked kéne tudni,hogy ő az igazi vagy sem.Miért mi döntsük el helyetted?
Nekem az első pasim(16 éves voltam akkor)a legjobb barátom,már közel 10 éve.Olyanok vagyunk mint a tesók.El sem tudnánk képzelni,hogy újra együtt legyünk,pedig akkor nagy volt a l'amour.Szóval belőletek is bármi lehet még, de nem akarlak elkeseríteni...felmelegítve csak a töltött káposzta jó,és bár szarul hangzik,tényleg így van!!!Tapasztaltam. (28/N)
de örülnék, ha 1 év után mi is összejönnénk újra.. :(
kevés az esély rá, de én még mindig reménykedem =/ aug.ban lesz 1 éve, hogy szakítottunk, én mégis úgy érzem, hogy ő még mindig hozzám tartozik, ha eszembe jut 1-1 beszélgetés, egy szép pillanat, másnap úgy érzem, hogy jajjdejó, ma is találkozunk, vajon ma mi lesz?
De sajnos rá kell jönnöm, hogy csak egy köd volt, aminek gyorsan el kell szállnia. =/ Úgy érzem ő az igazi (első is egyébként), de nem keres, pedig én már próbálkoztam.. :S
Nah bocsi, nem témához kapcsolódott..
Nem lehetetlen, hogy ő az igazi, bár az elsőnél mindenki úgy érzi szerintem. Ez idővel úgy is kialakul majd, ha ő is ugyanúgy érez irántad, nincs gond. :)
15 éves korom óta vagyok együtt a párommal első szerelem és most is együtt agyunk de nem szakítottunk épp ezért mert ő az Igazi épp ezért kitartunk egymás mellett jóban rosszban!
De a tiétek olyan se veled se nélküled kapcsolat ami nem igazán vezet jóra, ha valóban kitartotok egymás mellett akkor miért is szakítotok?
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!