Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a gyereked egy sztriptízbárat szeretne nyitni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 21:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Hetesnél a pont :D

Nos, ha jól csinálja, büszke lennék rá, de ha csak úgy kitalálja a semmiből, nos, bennem is felmerülne, hogy megvannak a nehézségek és veszélyek. Mint annyi dologban.

Különösen örülnék, ha igényes hely lenne, szép lányokkal és persze én is szeretnék asztalt, bár én nem az apja, hanem az anyja lennék a tehetséges csimotának (aki rejtély, honnan szedné ezt a tehetséget, én is, a párom is roppant élhetetlenek vagyunk). Aztán lehet, hogy a közönség miatt nem mennék sokszor, de néha benéznék, még meg is tudnám indokolni, hogy miért hasznos ez a művészi életem szempontjából (kedvencem s szép női akt s az élő, sőt mozgó modellek jóval hasznosabbak). De megértem az élet kevésbé művészi vetületeit is.

2018. szept. 30. 00:16
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Egyértelműen támogatnám, mert így legalább lenne rá esély, hogy valaki vinné is valamire a családban! Plusz megkérném, hogy vegyen be a csapatba HR-esnek, hogy legyen, aki felvételiztesse a lányokat, aminek keretében természetesen nagy hangsúlyt fektetnénk a munka gyakorlati részére!
2018. szept. 30. 01:35
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Milyen idős a gyerek?

Csodálkoznék, ha ovis létére sztriptízbár nyitásán járna az esze.

Akkor is, ha megfelelő tőke hiányában, felnőtt létére gondolkozna ezen.

2018. szept. 30. 07:02
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
azért az nem olyan könnyű , mint a filmekben. ha jól csinálja jövedelmező lehet persze.
2018. szept. 30. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Törzsvendég lennék a gyereknél.
2018. szept. 30. 10:25
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Az hogy jó lehet multimilliomosnak lenni, mert óriási a költsége. Továbbá éjszakai életben és üzletben szerzett tapasztalat nélkül hamar be fog fulladni.
2018. szept. 30. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
78%

Félteném. Bárt, szórakozóhelyet, kocsmát... nem lehet nyitni maffiakapcsolatok nélkül.

És nem sok filmet néztem, nem onnan jön az infó, hanem a valóságból. Rokon próbálkozott bárral. Jó környéken, megyeszékhely belvárosában, de belebukott. Fenyegették, védelmi pénzt kértek, felgyújtották a drapériát. Eladta.

2018. szept. 30. 14:35
 18/18 Nagyfater ***** válasza:
Nem bánnám, de csak azzal a feltétellel, hogy nem Magyarországon. Itt ugyanis, ha beindulna az üzlet, hamarosan kapna egy telefont, hogy "hallom, hogy eladó a bárja...."
2018. okt. 6. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!