Hogyan költözhetnék el amikor Budapesten ilyen 150. 000 forint egy albérlet, miközben a kinézett áláás kevesebbet fizet?
Utolsó!
Azért ilyen drágák a szobák is,mert ennyire leadnak az emberek az igényeikből.
Ha már külön költözök a szülőktől,akkor hagy lakjak egyedül,amiért érdemes azt a pénzt elszórni,vagy sehogy.
Sajnos azért ilyen drága a teljes lakás,mert sokan képesek inkább fiatalon is vagyonokat kiadni egy szobára,csak ne a szülőkkel kelljen lakni,mert milyen buli,hogy a másik szobában is lakik még valaki vagy esetleg többen.
Ez kb iskolás korban "buli",de amikor melóznod is kell,azért vágynál már arra,ha már albit fizetsz,hogy ne kelljen senkit kerülgetni a fürdőszobáért.
Én inkább lakok szülőkkel,ha már "lakótárs" kell.
Mintsem idegenekkel,aki még kitalálja,hogy felvisz nem tudom hány embert a lakásra,mert neki is joga van rendelkezni a saját szobájával.
És akkor egy átjáróház az otthonod.
Mellesleg ha "csak" 50 ezer egy szoba,az mellett sem nagyon fog tudni félretenni,feléli az egész fizetését.
És évekre ebben ragad.
Az az igazság,hogy nagyon elpofátlanodtak a lakáskiadók az utóbbi években.És rengetegen feketén adják ki.
Én biztos nem fizetnék egy retkes szobáért havi 50 ezret.
Max egy garzonért,de egy szobáért nem,ahol még a konyhán és fürdőn másokkal kell osztoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!