Illik a pár egyik tagjának hajnalig bulizni, míg a másik a babájukra vigyáz otthon?
"A nők mikor fogják fel h a jo kapcsolatot is szetveri a baba ideglenesen nem h a rosszat ahol elotte se volt épp boldog a dolog,azt a gyerek nem megoldja hanem tönkreteszi..
" Ez tényleg igaz.
Ha ezt 2-3 naponta csinálná, megérteném a felháborodásod, de az, hogy 2-3 évente elmentek egy lagziba, és jól érzi magát, maradni akar +pár órát, abban semmi rossz nincs. Kihangsúlyoztad az "egy kicsit" kifejezését, ha csak annyit marad, az mitől jobb? Gondolom aludtál mire hazaért/hazaért volna, akkor meg nem teljesen mindegy?
Valóban nem vittem volna magammal a gyereket, megkértem volna a nagyszülőket, hogy segítsenek be, így én is ki tudok kapcsolódni legalább ilyenkor.
Persze, hogy fair. A kisbabás időszak már csak ilyen. Ha nagyon pici még a babátok, akkor nem a párod hibája, hogy nem mehetsz, hanem most egyszerűen ez van. Nem nagyon lehet pl egy 2-3 hós mellől.
Az mondjuk jó lett volna, ha megmondja, hogy csak hajnalban jön. De mást nem vétett.
Ha meg már van akkora a babátok, hogy másra tudnád pár órára hagyni, és nem szopizik, akkor mi az, hogy nem enged? Fogd magad, és csinálj programot, menj.
Minden anyukának szüksége van rá. Hazaér, add a kezébe a babát, és indulj el. Nem tehetetlenkedni kell.
"Azt mondta úgy érezte, hogy nyugodtan maradhat, mert a baba úgyis jó kezekben van, ha én vele vagyok, akkor ketten felesleges 'őriznünk'." Ez mekkora undorító, álszent "kifogás"!
Egyébként addig nincs gond, ha a következő héten te mész el bulizni, apuka meg őrzi a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!