Lakhatnék egyetemi kollégiumba, ha el akarok költözni otthonról és ha nem vagyok egyetemista?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz a kapcsolatunk a családommal. Egy szavam nincs itthon, mindig megy a kiabálás és a testvérek közötti megkülönböztetés. Sajnos a diákmunkából megkeresett félretett pénzemből nem tudok albérletbe menni, de még csak egy szobát sem tudnék kivenni, mert jogsit csinálok belőle. A szüleim nem támogatnak engem, csak a tesómat , de már vele is olyan rossz a kapcsolatunk hogy fél éve nem beszélünk. A problémákat nem tudom velük megbeszélni, mert otthagynak. Új életet akarok kezdeni egyedül .Van háziállatom. Gondolom ha lehetne menni koliba, sem lehetne cicát tartani ott. Esetleg milyen más megoldás van arra, hogy el tudjak itthonról költözni?
Esetleg hotelek? Vagy mik jöhetnek szóba még ?
20/L
2018. szept. 9. 19:40
11/11 anonim válasza:
A legtöbb munkahelyen biztositanak munkasszalot, koltozz oda s ha majd lesz penzed alberletre , akkor menjel oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!