Szereted a párod szüleit és ő szereti a te szüleidet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 08:33
11/15 anonim válasza:
Nálunk mindkét esetben csak anyáról tudunk beszélni, mert apa nem él.
Mi anyósommal kölcsönösen nem szeretjük egymást. A párom az én anyukámmal jóban van.
12/15 anonim válasza:
El vagyok a párom szüleivel de az azért túlzás h imádom öket vannak csúnya dolgai az anyjának de engem személy szerint még nem bántott.A párom kinem állhatja a szüleimet amit megértek viszont a szüleim is utálják a párom ami számomra nem jogos mert mindig kedves segítő kész volt velük szembe.Csak 6 km-re arrébb született mint kellett volna.
13/15 anonim válasza:
Én nagyon szerencsés vagyok, mert oda-vissza szeret mindenki mindenkit. :)
14/15 anonim válasza:
A párom szüleit nagyon szeretem, ő is az enyémeket, csak nem olyan szoros a viszony. A szülők még nem ismerik egymást.
3 éve vagyunk együtt...
15/15 anonim válasza:
A barátom szerei a családomat, de én nem szeretem az ő szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!