Irigységből gyerek?
Érdekelne mit gondoltok a következő szituációról.
Várandós vagyok a kisfiunkkal április óta.
A férjem exfelesége is várandós lett kb. 10 héttel azután, hogy én az lettem.
Ezzel semmi gond addig, amíg ki nem derült, hogy csak azért akart gyereket mert nekünk lett.
2 hetes kapcsolatból fogant a gyerek...
Nos engem ez baromira idegesít mert annyira gyerekes viselkedés ez.
Mit gondoltok erről a nőről?
köszönöm 28/N
Kedves kérdező:
Ismered azt a mondást, hogy amiről az ember nem tud az nem fáj. Ne kutakodj, hanem örülj a gyermekeidnek, és éld az életkédet. NEm jó a mult iszapját felkotorni, mert az sem biztos, hogy el tudnád egyáltalán hordozni.
Nővérem pont ugyan ezt csinálta.
Neki a volt párja barátnője lett várandós fél év együttlét után, és azért volt egyrészt irigy, mert barátok voltak sokáig a csajjal is, na meg persze azért mert amikor ők voltak együtt majdnem 5 évig addig nem jött össze a gyerek mert a srác nem akart, tesóm meg már igen.
Tesóm nem sokkal később megismerkedett egy sráccal és 1 hónap együttlét után már meg is fogant a baba. Hatalmas mázlija az hogy azóta eltelt majdnem 4 év és mindig együtt vannak, boldogok, jó a kapcsolatuk, pedig mi féltünk attól hogy a srác hamar otthagyja majd és egyedül marad a gyerekével.
Ő mondjuk be is vallotta hogy nagyon irigy volt és csak azért is akart gyereket, amit picit megbánt amikor már a szülés előtti napokban volt hogy elkapkodta, de szerencsére annyira jól alakultak a dolgaik hogy nem lett semmi hátránya senkinek ebből, és boldogok.
Nem a férjem mondta.
A nő maga írta meg nekem.
És nem hiszem hogy körülöttem forog a nap de ez szánalmas szerintem!
14
*A nő maga írta meg nekem.
*És nem hiszem hogy körülöttem forog a nap de ez szánalmas szerintem!
Ez tuti hogy kamu, de így most már az egész kérdésed is az:DD
Kedves 15os!
Megis miert lenne kamu?
Orulok hogy te meg nem talalkoztal feltekeny exfeleseggel! addig orulj te is!
Ez a no zaklatott engem sokaig, nem tudott beletorodni hogy elhagytak!
Ennyi orome volt hogy most belemgazolt ezzel.
Siman irt egy uzenetet nekem smsben. Aztan egy ismerose megerositette az infot. en is azt hitten hogy ez vicc, de sajnos nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!