Szerintetek ez így normális?
Szóval... 20 éves vagyok, van szakmám, van munkahelyem. Otthon lakok még, de komoly összeget fizetek havonta az ottlakásomért. 2 szintes a ház, amit még papám vett. Miután papám meghalt anyám és a nővére meg mamám örökölték meg. Mamámé a haszonlélvezeti jog... A 2.szinten van mamám meg az öcsém (12). Az első szintén én, anyukám (47) és a pár évvel fiatalabb hugom (17).
Anyukám jelenleg munkanélküli. És minden f**zit hazahoz. Legutóbbi ilyen egy alkoholista verekedős munkanélküli volt aki felpofozta a húgom és nekem akart jönni. Végül emiatt mamám küldte el, anyukám meg hozzá jár ki 600kmre.
Anyukám betegesen dugtossa előlem a kaját, és a dolgait. A szobáján 2 zár is van. Mindig mamámhoz viszi fel a kaját nehogy én "beleegyek". (Én is veszek magamnak kaját, félreértés ne essék). Folyton gyanúsít hogy lopkodok tőle amikor mint már említettem a szobáját zár védi. Én és mamám tartjuk el a hugomékat és anyámat is. Anyukám egyáltalán semmien házimunkából nem veszi ki a részét. Folyton azt hangoztatja hogy agyjak fel többet a konyhára mikor már ígyis a fizetésem fele majdnem náluk landol. A húgomat anyukám ajnározza mindenféle ajándékkal. Mikor anyukám hoz valamit a "kicsiknek" nekem sose ad mivel engem nem tekint a gyerekének. Apukámról csak annyit hogy kiskoromban hagyta el anyámat. Azóta se hallani róla. Szerintetek ez normális? Mi ilyenkor a teendő?
Vasárnap délutáni unalmas ismétlődő kamukérdés.
nem unod még gyártani ezt a sok agyatlan dolgot?
Költözz, vagy ne adj haza pénzt.
Azért gondolják kamunak a kérdésedet, mert ez már a 100-ik, ami arról szól hogy anya lusta, nem hajlandó elmenni dolgozni, de a pénzt elvárja a gyerekétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!