Megcsalást meg tudtál bocsátani? Hogyan sikerült (mármint: hogy kezelted az érzelmeidet, mit csináltál. )? Utána működött-e a kapcsolat, vagy ha végül mégis befuccsolt, akkor ennek kapcsán?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 18:04
11/13 anonim válasza:
Nem feküdt le vele, de többször megcsókolta és hónapokig kavart vele. Én kidobtam, mert nálam ez nem fér bele. Az a csaj egy utolsó senkiházi "mindenkivel összefekszem" drogos volt és nem tudtam neki megbocsátani, hogy egy ilyennel kavart a hátam mögött, egyáltalán megtetszett neki. Értelmes, csinos nőnek tartanak az emberek és nem tűröm, hogy egy senkiházi miatt átvágjon. Az a rengeteg energia, idő, amit fektettem a kapcsolatunkba, a barátaimmal való összeveszések, a fontos programjaim lemondása, csakhogy vele lehessek, mind semmibe vesztek. Becsapva éreztem magam, de még a büszkeségemet nem hagytam hanyatlani és kidobtam. Jól tettem, mert egy züllött ember lett belőle, valószínűleg mellettem is ez történt volna.
23N
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és várom a továbbiakat...
2010. jún. 20. 08:53
13/13 anonim válasza:
nem igazán lehet megbocsájtani,a tüske mindig ott fog maradni és undorítónak fogjátok tartani mert más nőbe volt a ..... meg ahogy átvágott.engem 7 hónapos terhessen csalt meg ,másnap már kiderült,a közös albérletünkbe vitte a nála 15 évvelidösebb nőt.msnböl tudtam meg másnap,azt elöször tagadta azt utána bevalotta.könyörgött egész napmire visszafogadtam de megbocsájtani nem tudtammai napig sem.azt utána 2 hónapmúlva újra megtette egy nála 30 évvel idösebb öregasszonnyal.egy héttel elötte szültem,ez a dolog csak 2 hónapra rá tudodott ki úgy hogy a nőnek írt és épp elolvastam,de elötte is fura volt mert folyamatossan hívogatta telefonon a nő,meg neten mielött találkoztak volna intim képeket küldött,párom végig hazudott hogy neki nem kell egy ilyen ronda nő meg idős,azt nekem lett igazam.és ebbe a legszörnyűbb hogy a páromnak mindent megadtam és fiatal vagyok,és mások szerint csinosnak szépnek tartanak és hogy sűllyedt le idáig egy ilyen utolsó nővel és az is fáj a fiúnkat nem nézte hogy mennyit szenvedtem érte.és a nő végig tudta hogy családos ember és mielött megtörtént a dolog a nőt figyelmeztettem aki azt mondta nekem barátkozni mindenkivel lehet.mikor elakartam hagyni párom öngyilkosággal fenyegetődzött meghogy szeret,arra hívatkozott hogy azért csalt meg mert egykor én is megcsaltam és visszaadta nekem.mert mikor megismertem kidobott 1 hónap után azt akkor volt más az életembe de kidobott és szerintem ez nem ugyanaz,azt utána kibékültünk de még mindig nem volt semmi sem olyan,ha hazamentem töle napokig nem keresett ,azt akkor voltam egy párszor mással,mert szenvedtem mert nem törödött velem és hogy ezért csalt meg ő is.én amit tett nem tudtam feldolgozni,szeretem őt,de bennem maradt a tüske,nem bízok benne,sokat a szemére vetettem már,nem olyan mióta megcsalt,nem lehet nem tenni úgy hogy nem történt meg,sokszor szeretnék szakítani,de nem akar,én meg igen de vmi visszatart de megbocsájtani meg nem tudok,nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!