Hogyan szabaduljak el itthonról?
Dolgozhatsz egyetem mellett, és persze kérheted a kollégiumi elhelyezést is.
Merj elindulni mindenképpen! Ha bármi ok miatt nem indulsz, később keservesen bánni fogod.
Itt is érdemes körülnézni (részletes keresésre váltva, megadva a középiskolai végzettséget és a részmunkaidős jelleget), mert sima érettségivel is keresnek embereket elég sokféle helyre, irodai jellegű munkára is:
Köszönöm a válaszokat!
#7-es nagyon rosszindulatú vagy, nem mindig voltunk ilyen anyagi helyzetben és a szüleim is mindketten dolgoznak, kevés a fizetésük ezzel nincs mit tenni, én nem haragszom rájuk mert így is felneveltek,engem és a két testvérem.
Diákmunkázni, illetve ha 3an vagytok tesók, és a másik kettő is tanul, akkor szerintem jó eséllyel a koliba is bejutsz, igaz nincs ingyen az se. Meg szociális támogatásra is pályázhatsz, nem nagy összeg, de több, mint a semmi.
Esetleg ott van még a szabadfelhasználású diákhitel is, viszont azt igyekezz minél rövidebb ideig igénybe venni, mert könnyen millió fölé szalad az adósságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!