Férjek! Hogyan reagálnátok ezt le?
Egy nő vagy akar gyereket vagy nem.
Teljesen mindegy, hogy ki mit javasolgat, az a döntésében nem befolyásolja, kivéve, ha szellemi fogyatékos.
Az, hogy az exed terhes volt, nem a feleséged dolga elmondani, hanem az exé, de ha nem mondta el, annak nyilván az volt az oka, hogy nem akarta megtartani és nem akart ezen veled, egy lezárt kapcsolat után még vitázni.
Lezárult, elmúlt, tenni nem tudsz semmit, de akkor sem tudtál volna, amikor még aktuális, ezért kár borzolni már a kedélyeket és csinálni a feszkót!
Nem világos a történetből, hogy az exbarátnő akkor lett terhes, mikor a mostani feleség még nem volt képben, vagy az immár házas férfi megcsalta exével a feleségét?
Ha a második eset, akkor legnagyobb sajnálatomra nem tudom beleképzelni magam a helyzetbe, hogy feleségem mellett felcsináltam az ő barátnőjét is.
Ha az első eset, akkor legnagyobb sajnálatomra nem tudom beleképzelni magam a helyzetbe, mert lettem volna barátnőmmel olyan kapcsolatban, hogy ha terhes lett volna, akkor nekem is elmondta volna és együtt döntöttük volna el, mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!