Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apán alkoholista, mindenkivel...

Apán alkoholista, mindenkivel kötekedik, hogy lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Már az őrületbe kergeti az egész családot, mindig mindenkibe beleköt részegen, persze tök értelmetlen dolgokba, és 99%b-an nincs is igaza....nem lehet semmit tenni, a szép szó, érvelés, kérlelés, könyörgés ilyenkor nem használ....anyu, a tesóm és én sem vagyunk olyan emberek, akik hagynák magukat, így szerencsére verni nem ver senkit vagy hasonló....a vitákat próbáljuk kerülni, de ha ráhagyjuk a dolgokat, akkor mindig egyre durvább sértéseket vég a fejünkhöz, akkor is ha normálisan válaszolunk...ha otthagyjuk az egyik szobában, jön utánunk a másikba....

emellett természetesen anyagi csődbe is döntia családot, ráadásul azt sem nézi jó szemmel, hogy továbbtanulok (mellette dolgozom is

Mit lehet tenni egy ilyen emberrel? Hogy lehet kezelni, amikor nem hat rá a szép szó? már odáig jutottunk, hogy jobb lenne nélküle, de sajnos nem tudnánk 2 lakást venni ennek az árából, anyu szülei már meghaltak, így nincs hova menni, apa meg nem hajlandó az anyjához költözni :(

2010. jún. 17. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a máshogy alatt nem azt értettem, hogy öljétek meg természetesen :)) jézusom.

de tudod mit? akkor siránkozd ki magad itt, aztán majd csak folytatódik minden.

2010. jún. 17. 23:18
 12/13 A kérdező kommentje:

sejtem, hogy nem azt értetted ;9

nem siránkozni akarok, ezek csak a tények, meg hátha tud ötletet meríteni a srác a tapasztalatból....

sajnos nem vagyok otthon jogban, milyen lépésekre gondolsz? utána néznék

2010. jún. 17. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
tartósítsátok 2 m3 alkoholban. Örökre ott maradna, soha sem kötekedne, és a kedvenc dolgával élne:P
2010. jún. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!