Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért dob el mindenki magától?...

Miért dob el mindenki magától? Miért cserélnek le?

Figyelt kérdés
Még gyerekkoromban kezdődött. Az oviban a legjobb barátnőm vokt. Aztán együtt jártunk általánosba,ott eldobott egy másik barátnőért. Aztán újra én.lettem a baratnoje,aztán a közép suliban újra csak más. Aztán a barátom,később férjem folyamatosan csalt amiket utolag tudtam csak.meg. végül otthagyott 2 gyerekkel egy másik nőért. Utána ismerkedtem meg egy sráccal,megszerettem de lecserélt egy másikra. Aztán szerelmes lettem,de sajnos kiderült csak addig kellettem neki amíg nem talál mást. Miért van ez? Nemvagyok rossz. Nagyon tudok szeretni. Úgy érzem nincs velem semmi baj. Akkor mégis miért dobnak folyton el?
2018. jún. 19. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Lehet ronda vagy, ezen nem gondolkodtal meg?
2018. jún. 20. 07:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nemvagyok rossz. Nagyon tudok szeretni. Úgy érzem nincs velem semmi baj. Akkor mégis miért dobnak folyton el?" => Pont ezért. Valszeg nincs kihívás, mindig ott vagy, ha kell, nem kell érted küzdeni.

Amíg ilyesmi voltam, éltem át hasonlókat.

Volt egy 10 éves párkapcsolatom, sokszor szakított velem, mindig visszafogadtam. Utoljára én hagytam el, akkor nagyon kapart, de innen már másképp alakultak a dolgok.

Utána volt még 3 kapcsolatom, amibe megpróbáltam mindent beletenni, visszaélés lett a dologból. Az utolsó kicsit más téma, de nem akarom részletezni.

A jelenlegihez már máshogy álltam (meg is kaptam, hogy érdekesen mutatom ki az érzéseim, de oka van...)

A volt legjobb barátnőm is, amíg mindent megtettem volna érte, leszarta a fejem. Ahogy elkezdtem vele bunkón viselkedni, kb kiraktam az ajtón, visszamászott az ablakon (vele is megszakadt a kapcsolat, igaz, ennek már egészen más oka volt.)

Jó ideje eljutottam arra a pontra, hogy nem keresek telón senkit, aki akar, megtalál, aki nem, azzal nem beszélünk.

Próbáld magad takarékra kapcsolni, ne áraszd el a szereteteddel, törődéseddel az embereket, mert mint látod, szart se kapsz vissza. Maradj kicsit távolságtartó, érdektelen, hátha jobban értékelnek.

2018. jún. 20. 07:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
tapasztalat amíg nagyon szeretsz addig azt kapod vissza, hogy megcsalnak stb. én férjem is ezt adta annyi szeretet után. Azóta ha ráse nézek úúgy teper hogy csak na. A nagyon tudok szeretni, kihozza az önzőséget az emberekből még a legjobból is.
2018. jún. 20. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:
A nagyon tudok szeretni sokszor ijesztő a fèrfiaknak. Kell nekik egy kis szabadsàg kapcsolatban is. (Nem megcsalàsra gondolok) De nem szeretik ha a nő ràjuk telepedik ettől elmenekülnek.
2018. jún. 20. 16:18
 15/17 A kérdező kommentje:
7/14. Azt pont úgy értettem,hogy Nemvagyok olyan amit leírtál,hanem olyan amilyennek lennie kell. Egy támogató,szerető,hűséges baratnő.
2018. jún. 21. 08:06
 16/17 A kérdező kommentje:
11/15. Nemvagyok ronda. Ellenkezőleg. Nem vagyok beképzelt,de mindenki szépnek tart,így elhiszem. Én se tartom magam csúnyának
2018. jún. 21. 08:09
 17/17 A kérdező kommentje:
14/16 A nagyon tudok szeretni dolgot nem úgy értettem,hogy megfojtom vele. Inkább úgy,hogy ha szeretek valakit akor azt őszintén szeretem. Nem csalom meg,nem bántom. Soha nem telepedtem rá. Úgy ő os és én is eljartunk masokal bulizni,kikapcsolódni.
2018. jún. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!