Miért dob el mindenki magától? Miért cserélnek le?
"Nemvagyok rossz. Nagyon tudok szeretni. Úgy érzem nincs velem semmi baj. Akkor mégis miért dobnak folyton el?" => Pont ezért. Valszeg nincs kihívás, mindig ott vagy, ha kell, nem kell érted küzdeni.
Amíg ilyesmi voltam, éltem át hasonlókat.
Volt egy 10 éves párkapcsolatom, sokszor szakított velem, mindig visszafogadtam. Utoljára én hagytam el, akkor nagyon kapart, de innen már másképp alakultak a dolgok.
Utána volt még 3 kapcsolatom, amibe megpróbáltam mindent beletenni, visszaélés lett a dologból. Az utolsó kicsit más téma, de nem akarom részletezni.
A jelenlegihez már máshogy álltam (meg is kaptam, hogy érdekesen mutatom ki az érzéseim, de oka van...)
A volt legjobb barátnőm is, amíg mindent megtettem volna érte, leszarta a fejem. Ahogy elkezdtem vele bunkón viselkedni, kb kiraktam az ajtón, visszamászott az ablakon (vele is megszakadt a kapcsolat, igaz, ennek már egészen más oka volt.)
Jó ideje eljutottam arra a pontra, hogy nem keresek telón senkit, aki akar, megtalál, aki nem, azzal nem beszélünk.
Próbáld magad takarékra kapcsolni, ne áraszd el a szereteteddel, törődéseddel az embereket, mert mint látod, szart se kapsz vissza. Maradj kicsit távolságtartó, érdektelen, hátha jobban értékelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!