Anyu teljesen kiakadt, most is itt üvölt. Mit tegyek? Voltam fodrásznál és levágattam a hajam, anyu készen van. De nekem nagyon tetszik a haj ilyen lett a hajam:
Talán a célozgatásnál konkrétabban is megmondhattad volna neki, hogy mit is szeretnél tenni. Akkor lehet, hogy nem akadt volna ki ennyire. Ilyenkor a szülők lehet, hogy úgy érzik, hogy a gyerek hülyének nézte őt és tiszteletlen volt vele.
A képen nekem sem tetszik ez a haj, de 17 éves vagy. Az ilyeneket inkább ebben a korban kell kipróbálni, mint mondjuk 25 körül. Ennyi szerintem még belefér.
22L
Ha először rákattintotok és nem hozza be akk lépjetek ki a képből és kattintsatok mégegyszer.
Am te búza vagy?:D
Nem vagyok maradi lány, mert 15 vagyok. És érdekel a divat, meg minden ilyesmi. Az extrém hajakat is szeretem.. De utcára ilyet nem szabad, vagyis lehet, ha hülyének akarod mutatni magad...
15/L
Hát, ha az én lányom lennél, nem üvöltenék, csak sírva fakadnék. :) Nekem azért nem tetszik, mert egyáltalán nem nőies szerintem. Nagyon kevés embernek áll jól ez a frizura. Azért arra kíváncsi lennék, hogy NEKED tetszik? Mert az egy dolog, hogy máson, vagy képen tetszett. Ha tükörbe nézel, el tudod fogadni, hogy ez Te vagy? Nem érzed idegennek?
Amúgy minden csoda 3 napig tart, szóval anyukád majd megbékél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!