2 éve özvegy férfi (40 év házasság után) szerintetek mennyire elfogadható ha új kapcsolata van?
Teljesen elfogadhato.
Neked mi kozod hozza?
1. közöd?
2. haljon meg özvegyen csak mert xy-nak nem tetszik?
3. simán
Ez nehéz dolod, de igen, két év után lehet új kapcsolata. Az már megint más, ha meg be se temették a feleségét és új nőt vesz el!!!!!!
Ez undorító falusi hozzáállás. Attól mert lesz még társa, inkább így mondanám ebben a korban, még nem rossz ember. Attól még nem felejti el a feléségét és az emlékeket.
Senkinek semmi köze hozzá, ennek ellenére nálunk a faluban is ez van!
A nagypapám 21 évesen nősült, 54 év után megözvegyült és pont emiatt a hozzáállás miatt félt elmondani, hogy megkedvelt valakit és lehet, hogy barátnője lesz. Annyi év alatt megszokta, hogy van, akihez szólhat, együtt kávézhatnak és rendezhetik a kertet. Én mindennél jobban szerettem a mamámat, papa pedig becsülettel ápolta az utolsó években (stroke, cukorbetegség szövődményeivel).
Mégis ki sajnálná a boldogságot egy tisztes élet után a nagyapjától vagy az apjától?
Nem írja sehol sem.
Vagy valakinek privátban lehet leírta...
Szerontem csak cseszi a csőrét egy kivüllállónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!