Mit adjak neki ajándékba? Nem tudom mi lenne illő. Többi lent
Köszi a választ először is
Szóval a barátom öccse most ballag 8.ból (én 18 vagyok a barátom 19 osztálytársak vagyunk/voltunk,most ballagtunk,és már 8 hónapja vagyunk együtt,aludtam is ott már párszor szóval azért ismerem is a tesóját kicsit)
nagyon okos gyerek,a földesbe megy kémia szakon,minden kémia versenyt megnyer amin elindul,legalábbis mindenképpen van helyezése,olajmérnök akar állítólag lenni...könyvre gondoltam,de mégis milyenre?mi lehetne neki jó?vmi gagyit nem akarok az olyan szar,mikor olyat kapsz amit sosem nyitsz majd ki,mi érdekelhetné,nem vagyok jártas ilyen témájú könyvekben,árban ne legyen túl sok de azért mondhattok akármit,majd választok(remélem lesz miből) vagy akármi más ötletet szívesen veszek
Jól beszopatták. Hogy is mondja. Amikor én jöttem ki szóbeliről ilyeneket hallottam:
-Huh. Hát nagyon necces volt. Kérdeztek ilyeneket, hogy mi az atom, meg alkáli fémek. ???
Szóval a közösség lehet, hogy le fogja húzni.
Mit vegyél neki?
Könyvet nem ajánlanám, mert csak ő tudja, hogy mi az, ami igazán érdekli.
Ha kolis lesz, akkor evőeszköz készlet (8 rendészeti/katonai boltban lehet kapni. Kanál, kés, villa, konzervnyitó). Ágynemű. Stb.
Ha nem lesz az, akkor tollkészlet, fejhallgató (bár ezeket adhatod akkor is, ha Kolos lesz). Ilyesmi. És grt, hogy felvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!