Mit gondoltok erről?
Nekem az jön le, hogy féltékeny vagy a mostoha tesódra, mivel ő egész családban nevelkedik, ráadásul az apja a tiéd is.
Az, hogy nem szeretsz ott lenni, már apád hibája is. Gondolom nem egyformán bánnak veletek. Ha elvált szülő lennék, és a gyerekem a láthatási időben sem szeretne velem lenni, ezen elgondolkoznék.
Emiatt pedig nyugodtan alapíts családot. Egyáltalán nem biztos hogy veled is megtörténik ez. A szüleid biztos okkal mentek szét. És néha ez jobb a gyereknek, mint egy veszekedésekkel teli otthonban élni, csak hogy "tessék-lássék" apa anya együtt van. A tae boldogságod ne ezen múljon, tanulj a hibáikból. Talán tudod mi vezetett a válásig.
Nem kell még eldöntened hogy szeretnél-e gyereket vagy sem :D
Most úgy érzed nem szeretnél gyereket, aztán lehet mégis szeretnél de az is lehet hogy nem. Akinek nincs gyereke az sem egyedül kuksol egy sötét szobában és azon kesereg hogy jaj nincs gyerekem, mint ahogy azt egyesek képzelik :D
Szóval ez abszolút a te döntésed, de bármelyik út járható. :)
:D
Szimplán túlreagálod. Menekülés helyett először le kéne öülnötök hármasban beszélni, aztán ha nincs változás, akkor másnál aludni, meg ilyesmik.
Nem írod, hány éves vagy, de gondolom, még kamasz (különben nem "kellene" apádhoz menni). Még bőven ráérsz eldönteni, akarsz-e gyereket, és ha igen, mikor és hányat és a legfontosabb, KITŐL! Nagyon meg kell gondolni, mert egy gyerek (jobb esetben) akkor is összeköt a másikkal, ha elválsz tőle:S
Nekem is elváltak a szüleim, de kulturáltan csinálták, az első idők után megmaradt egy jó viszony köztük, ettől én még nagy családot szerettem volna. (Mondjuk nekem "szerencsém" volt, nem lett egyiküknek sem komoly új kapcsolata.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!