Hogy jelentsük be otthon a terhességet? (első)
Még nem igazán terveztünk kisbabát a vőlegényemmel, ezzel a családom is tisztában van. Jelenleg 10 hetes terhes vagyok, mindkettőnk családjában az első unoka lesz, nálunk pl. én vagyok a legfiatalabb a tágabb családi körben is.
Eddig ez a kettő jutott eszembe:
1. A nagyimnak májusban lesz a 65. szülinapja. Ajándékba kapna egy fotóalbumot, benne rengeteg közös képpel és a végére meg betenném az egyik uh képet, alá pedig, hogy "ősszel érkezem".
2. Anyukámnak anyák napjára akartam csináltatni egy olyan bögrét, amin az van, hogy " I'm not a regular mom, I'm a cool mom." Viszont ezt a feliratot lecserélném " I'm not a regular grandma, I'm a cool grandma."
Én most április végén leszek 22 éves, esetleg arra is gondoltam, hogy ott, akkor mindenkinek. De ahhoz is kéne valami aranyos ötlet, szóval nem csak úgy akarom, hogy elmondjuk és kész.
Köszönöm szépen a segítségeteket!:)
"Jelentkezzen aki 2019-ben még nem nagyszülő."
"Anya, apa, tegyétek le a kezeteket"
Szerintem anyák napján simán lehet.
Kapjon két ajándékot, és ha megkérdezi, hogy miért kettő, akkor elmondod, hogy most már kétszeresen jár neki.
Szülinapodon activityzzetek, mutogatta el, hogy terhes vagy és mikor valaki kitalálta, akkor mondd meg, hogy "igen és decemberre várjuk".
Ne haragudj, de annyira gyerekes és önző vagy! Miért más ünnepén akarod bejelenteni? Azok a napok nem rólad szólnak vagy legalábbis nem kéne, hogy rólad szóljanak.
Azt sem értem, miért kell ilyen nagy dobra verni a terhességet. Csak terhes vagy, nem a rák ellenszerét találtad fel. :) Simán mondd meg nekik, örülni fognak így is-úgy is.
Miért kell így beszélni a kérdezővel? Szerintem egy nagyinak a legszebb ajándék ha dédi lehet ...
Senkinek semmi köze hozzá hogy hogyan lett és miért terhes és hogy mikor jelenti be ! A mai világban meg igenis király dolog hogy ilyen fiatalon vállalja és nem elveteti és annak is lehetne örülni hogy a körülményeket is képes megteremteni !!! Amúgy meg mit kéne nagy dobra verni ha nem ezt???
Gratulálok nektek sok boldogságot
Mi még csak dolgozunk a babán és a YouTube - n szoktam videókat nézni ezzel a témával kapcsolatban is ;)
Hú de sok itt a rosszindulat!!! Mindegyik ötleted jó és biztos örülni fognak. Nálunk együtt sírtunk a mamákkal.
Nem önzőség ünnepen bejelenteni. Egy idős ember nem magát ünnepli a szülinapján, hanem örül a családjának!
Mi az hogy a pénzükre pályáztok? Ilyen baromságot. Nyilván tudják a szülők, hogy egyszer nagyik lesznek. Legszebb kor.
Szóval én gratulálok nektek, legszebb éveitek következnek.
(2 gyerekes anyuka vagyok, 3 dédivel, 4 nagyszülővel)
Értjük, ha betöltesz x évet, akkor már el vagy felejtve, ünnepeld kussban, hogy van, aki betöltse a helyed, miután elpatkoltál. Jó logika, köszönjük Emese :D
Biztosan újat fogok mondani, de nem minden ember egyforma. Attól még, hogy te már a saját magad ünnepén is másokat ünnepelsz magad helyett, elképzelhető, hogy nem mindenki ennyire önzetlen és szolgalelkű. Esetleg tán legalább a szülinapján szeretne némi figyelmet. Sőt, lehet még k vára nem is akar dédunokát a mama, akkor aztán tényleg lesz nagy sírás-rívás :)
Arról az esetről meg ne is beszéljünk, ha netán elmegy a baba - és ne menjen -, akkor aztán élete végéig erről fog szólni a saját elaszott szülinapja. Jó ötlet, tényleg. Tapsot neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!