Ballagási pénzem 70000 Ft. Szerintetek vagyek belőle valamit, vagy gyűjtsem valami értékesebbre? Általánosból ballagtam.
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 07:17
11/17 anonim válasza:
Én is most fogok ballagni (jövőhéten lesz) általánosból.Nekem is összejön majd pár tízes... :P én kb. az 1/4-edét elköltöltöm ruhákra, stb. A másik 1/4-et itthon rakom el, pl. szülinapra stb, a felét meg megkérem anyumat h rakja be a takarékba (asszem van saját számlám). 3 év múlva már tanulhatok kocsit vezetni,és amint lehet én akarok, ugyhogy arra fogok gyűjteni, nem várhatom el, hogy azt a sok-sok pénzt a szüleim fizessék ki (jó gondolom beleadnak..). De azért én is szeretném élvezni h hirtelen mennyi pénzem lett :P
12/17 anonim válasza:
Én is azt tenném, hogy egy keveset költenék belőle olyan dologra, amire vágytam, de a nagyját szépen elraknám a nehezebb időkre.
13/17 anonim válasza:
Egy keveset szórj el magadra, persze azért okosan, ne bánd meg, a többit tedd félre. Nagyon jól fog jönni később. (bár nem tudom, hogy álltok anyagilag)
14/17 anonim válasza:
Én is most ballagok általánosból és én kapok kemény 10000ft-ot azért látom vannak különbségek...
15/17 anonim válasza:
Csinálj vele valami értelmeset. Tedd le a nyelvvizsgát, iratkozz be valami tanfolyamra, ami érdekel és ki is jön 70-ből...
16/17 anonim válasza:
Én meg 5000et kaptam, amikor általánosból ballagtam, 12.-es ballagásra meg 10000 ftot.
17/17 anonim válasza:
Van még két éved a jogsiig, addig gyűjts még 30-40000 Ft-ot. Én arra költeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!