Szerintetek helyesen cselekszem? ( lent )
Ma ballagtam és anyum azt szeretné ajándékba 'adni', hogy megveszi azt a telefont amit nagyon szeretnék ( Samsung La Fleur ) és ad mellé pénzt is. A bizonyítványom nem lesz a legjobb, lesz min. 2 ( Nyelvtan, Irodalom - nem a tudásom miatt lesz ilyen rossz, de ez hosszú. ), max. 4 (+Biológia, Tesi - Készségtantárgyakat anyum nem nézi ) db 3-om. A többi négyes-ötös. Elfogadtam a dolgot, de rossz a lelkiismeretem, hogy nem tettem meg mindent és Ő mégis ennyire belém veti a hitét ( nem tud a Biosz, Tesi 3-asokról). Azzal nyugtatgatom magamat, hogy a bátyám a nagy semmiért ( Félévkor kémiából, most 4 tantárgyból bukik ), kapott egy 50 ezer forintos telefont, arra ami nekem meg most van én gyűjtöttem össze a pénzt. Neki jobb a gépe is, mint bárkinek a családban és neki van a legnagyobb szobája, ami nekem szarul esik, hisz' mindig én voltam a jobb tanuló. Az lenne a kérdésem, hogy jól tettem-e, hogy nem utasítottam vissza anyukám ajánlatát?
Bocsi, hogy hosszú! 14/L
Jófej anyukád van, hogy telót megveszi neked meg pénzt is ad mellé. 8.-adikban amikor ballagtam közepes tanuló voltam, kaptam 5000 ft-ot ajándéknak. Idén ballagtam 12.ből, csak 3asom meg 5ösöm volt a bizonyítványban, kaptam 20000 ft-ot. Az írásbeli érettségijeim sem sikerültek olyan rosszul, most lesz a szóbeli, de ha meglesz nem számíthatok semmire sem, mert apámat kirúgták a munkahelyéről, pedig gyűjtök kocsira, és szerettem volna, ha kicsit adnának hozzá.
Jól tetted, hogy elfogadtad az ajándékokat, rengetegen ennél is drágább dolgokat kapnak.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!