Mi a véleményed a lenti nevekről?
Majd később elmondom hogy miért kérdezem :) először az ŐSZINTE véleményekre vagyok kíváncsi!
Eszmeralda,Rozalinda,Gertrúd,Írisz,Anasztázia
Az Íriszhez szép emlékeim fűződnek, ezért kellemes számomra, az Eszmeralda és a Rozalinda ocsmány cigányos-brazil szappanoperás név, szörnyű. A Gertrúdnál meg kevés nőietlenebb nevet hallottam, ráadául mindig a túró jut eszembe róla, a hangzása miatt.
Az Anasztázia meg szép, csak kissé idejétmúltnak hangzik. Olyan régi világi :)
Öszintén? Jó afektáló nevek, amik holmi sorozatfüggő emberek aggatnak a gyerekre. És sajnálnám is őket mert az anyjuk nem képes nevet találni nekik, mivel nincs fantáziájuk. Ez olyan hülyeség.
Eszembe jutott egy szöveg egy könyvből. Nő bemegy a fodrászhoz és mondja a pasasnak egy Samanta frizurát kér. Pasas megcsinálja, mire a nő szörnyülködik a szénakazallá lett haján. Érvel, hogy hát Samantának szép vállra omló haja van a Dallasba. Mire a fodrász közli azt a nőt nem ismeri, de ismeri Samanta Fox énekesnőt és ő azt hitte erre gondolt.
Na ennyit a sorozat függőkről.
Szerintem az Írisz meg az Anasztázia nem rossz!:)
A Gertrúdra először azt akartam írni,hogy nem tetszik,de belegondolva van benne valami.. valami szép.
Olyan régies, és én szeretem az ilyen dolgokat.
A többi viszont nem jön be.
hát a Gertrúd tulajdonképp szép, de nekem vhogy NDK-s úszónős :-D
az Írisz különleges, jó hangzása van
Anasztázia, nem rossz, de tényleg kicsit "le tűnt kor" íze van
Rozalinda,Eszmeralda na ezek a nevek totálatomcigágonyosak.már bocsánat.fúúúúúúj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!