Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te hogyan fogadnád, ha a 38...

Te hogyan fogadnád, ha a 38 éves anyukád egy 20 éves férfival jönne össze? Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 16:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Öregasszony nem vén asszony! Jó kis milf és szereti még a kemény dákót.
2018. márc. 8. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Amikor ugyanez a felállás,csak a pasi az idősebb,akkor mindenki helyesel hogy egy fiatal macát ndu...a pasi.

A valóság pedig az,hogy ha mindkét fél elmúlt 18,akkor senkinek semmi beleszólása nincs.

Ha ők így boldogok,akkor legyenek boldogok.

Viszont abszolút meg lehet érteni a helyzetedet(ha te vagy a gyerek),mert tény,hogy a pasija a gyereke lehetne.

Lehet,hogy amikor téged megszült,akkor szülte meg egy másik nő a pasiját,vagy fura elképzelni,hogy egy olyan pasival gyere össze,akit lehet az anyja akkor tologtott a babakocsival,amikor anyukád téged is.:D

Ami elég creepy szerintem,hogy hallottam már,amikor idősebb férfik,nők,mondják,hogy majd ha felnő a gyerek,ő lesz a pasim.

A vic az,hogy simán el tudom képzelni,hogy egy ma 20 éves srác/lány egy olyan lányt hajkurásszon,aki most bújik ki az anyjából.Ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

De az is igaz,hogy a boldogság az nem az életkoron múlik.Lehet anyukádnak ő egy nagy szerelem lesz.

Meg valaki írta,hogy a fiatal srác kihasználja anyudat.

Mondjátok meg miért van az,hogy mindig a férfiakat kell

szexőrült perverz állatoknak beállítani.

Miért van az,hogy akkor is a férfi a perverz ha 40 évesen egy 18 éves lány után csorgatja a nyálát és akkor is ha 20 évesen idősebb nő után csorgatja a nyálát.

Ez nem így van.

Nem minden idősebb férfi hajkurászik lánya korabelieket,és nem minden fiatal srác kar milfeket döngetni.

2018. márc. 8. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Az én anyukám 30 éves korában összejött egy új munkatársával, aki akkor 19(!) éves volt. Talán abban az évben lett húsz, már nem tudom. A lényeg: nem lett jó vége. Pár hónap után a srác hozzánk költözött. Anyukám régen egy tiszta befőttes üvegben tartotta a pénzt, ha gyűjtött valamire. Na az üvegből a pénz elkezdett eltűnögetni, anyám meg azt gondolta, hogy én voltam (mert ovis koromban volt, hogy kivettük az unokatesómmal a pénzt amikor boltosat játszottunk... bár akkor már nem voltam játszós). Nekem akkor nem jutott eszembe, neki sem, csak utólag, hogy akkor a srác az aki elszedegette a pénzt. Nagyjából fél év után szakítottak, mert a srác a munkahelyen azt terjesztette anyámról, hogy nem fürdik, büdös mert állandóan cigizik, stb. A hülyegyerek ezt több embernek mondogatta úgy, hogy nem számolt azzal, hogy ők ezt mind visszamondják anyának. Anyám kidobta, a srác minden közösen vett dolognak a felét kifizettette vele (pl egy DVD-t is), meg valami hitelt anyám nevére íratott. A sráccal végül az lett, hogy kirúgták mert nem járt dolgozni, talán füvezett/füvezik is, de utóbbit már lehet csak valamiért én képzelem hozzá. Tény, hogy anyám nagy balek volt, hiszen sok minden a kapcsolat ellen szólt. Egy 19-20 éves srác biztos nem kezdene egy olyan nővel, akinek a gyereke nemrég kezdte az általánost. Nehéz elkélzelni, hogy ilyen lehet. Nem mondom, hogy nem lehet szerelem ilyen korkülönbséggel, de úgy biztos nem, hogy még alig felnőtt az egyik fél. Például az egyik barátnőm anyja is olyan pasival él pár éve együtt, aki 14 évvel fiatalabb mint ő, viszont ott a pasi 27 éves séf plusz étteremtulaj, a nő 41 éves fogorvos - itt nem a pénz az amit szeretnek a másikban, látszik, hogy jól kijönnek. Anyámra visszatérve, szerintem az tetszett neki akkor, hogy egy fiatal, jó külsejű srác közeledik felé. Ha azzal jönne, hogy együtt van egy 20 évessel (velem egy időssel), nagyon nagyon nem örülnék neki. Lehet, hogy én lány vagyok, de sok fiú haverom van, akik dugható milfként néznek a 30 feletti nőkre. Nem támogatnám...
2018. márc. 8. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

látom sokak MILF mutterját dolgozták meg fiatal srácok.

Ez nem szokványos, ez van. Elhiszem, hogy nem örültök neki.

2018. márc. 9. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak személyiség számít. Szóval semmiféle információt nem írtál ide.
2018. márc. 9. 09:21
 16/17 MR.X. ***** válasza:
21 leszek... Olyan 3 éve vagyok együtt egy 38 éves szép nővel, aki letagadhatna 10 évet! ;) És senki nem tervezi a szakítást vagy megcsalást!!! :) Úgyhogy Ámen.
2018. márc. 10. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, pszichológusnál jártál mostanában? Mert lehet, hogy szükséged lenne rá...ha neked a 38 éves az "öregasszony", akkor neked lehet némi kezeltetni való pedofil beütésed...
2018. márc. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!