Te hogyan fogadnád, ha a 38 éves anyukád egy 20 éves férfival jönne össze? Mi a véleményed erről?
Amikor ugyanez a felállás,csak a pasi az idősebb,akkor mindenki helyesel hogy egy fiatal macát ndu...a pasi.
A valóság pedig az,hogy ha mindkét fél elmúlt 18,akkor senkinek semmi beleszólása nincs.
Ha ők így boldogok,akkor legyenek boldogok.
Viszont abszolút meg lehet érteni a helyzetedet(ha te vagy a gyerek),mert tény,hogy a pasija a gyereke lehetne.
Lehet,hogy amikor téged megszült,akkor szülte meg egy másik nő a pasiját,vagy fura elképzelni,hogy egy olyan pasival gyere össze,akit lehet az anyja akkor tologtott a babakocsival,amikor anyukád téged is.:D
Ami elég creepy szerintem,hogy hallottam már,amikor idősebb férfik,nők,mondják,hogy majd ha felnő a gyerek,ő lesz a pasim.
A vic az,hogy simán el tudom képzelni,hogy egy ma 20 éves srác/lány egy olyan lányt hajkurásszon,aki most bújik ki az anyjából.Ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.
De az is igaz,hogy a boldogság az nem az életkoron múlik.Lehet anyukádnak ő egy nagy szerelem lesz.
Meg valaki írta,hogy a fiatal srác kihasználja anyudat.
Mondjátok meg miért van az,hogy mindig a férfiakat kell
szexőrült perverz állatoknak beállítani.
Miért van az,hogy akkor is a férfi a perverz ha 40 évesen egy 18 éves lány után csorgatja a nyálát és akkor is ha 20 évesen idősebb nő után csorgatja a nyálát.
Ez nem így van.
Nem minden idősebb férfi hajkurászik lánya korabelieket,és nem minden fiatal srác kar milfeket döngetni.
látom sokak MILF mutterját dolgozták meg fiatal srácok.
Ez nem szokványos, ez van. Elhiszem, hogy nem örültök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!