Valaki volt már ilyen helyzetbe? Mit tett azért hogy változzon élete?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és nagyon magányosan elem a mindennapjaimat. Depreszios vagyok nem tudok alundi nem tudok semmit csinálni a betegség miatt. Nem rég veszítettem el a munkám. És sajnos senki aki törölne velem. Apám rég elhagyott minket anya mindig a párjánal tartózkodik csak főzni mosni jön haza. Nincs egy barátom sem akivel beszélnek. És ha ezt fel hozom anyámnak ő csak annyit mond más is így van meg majd megváltozik minden meg neki is van eleg baja. Gondoltam arra is hogy ismerdnem kene csak eddig mindig hátba szúrtak kihasználtak. A legnagyobb baj meg az hogy egy kis faluba elek nincs semmi lehetőség ismerkedésre munkalehetőségre se. Nagyon szeretnek innen el menni de nincs pénzem és munkám se. Nem tudom mi lessz velem nagyon régóta ebben a betegségben vagyok sok orvosnál voltam de semmi inkább szerintem kapcsolatok miatt van vagy is nincs senkim. Ha voltatok ilyen helyzetbe kihez fordultak és hogy tudtátok fel állni ? Nem látok semmi jót a jövök be! Bocsánat hosszú lett és köszönöm a válaszokat.2018. febr. 21. 19:38
1/9 anonim válasza:
Pedig ebből a gödörből csak te tudsz kimászni. Ha otthon ülsz, és keseregsz azzal semmit nem érsz el. Ismerkedj. Járj el olyan helyekre ahol másokkal is tudsz találkozni. Minden falu mellett van egy város. Találj programokat.
Pl: könyvtár, kirándulások, túra, vagy valami hobbi. Ha van kutyád akkor járj vele kutya programokra stb. Járj el sportolni. Szinte bárhol lehet ismerkedni, csak ki kéne mozdulni a 4 fal közül.
Amíg csak otthon gubbasztasz, nem fog változni semmi.
2/9 anonim válasza:
Hét.. nyafogással nem is lesz semmid. Nincs a faluban munka? Akkor ne csak a faluban keress mondjuk. Ez alap.
3/9 anonim válasza:
Miért van egyre több beteg jövőkép nélküli fiatal itthon? :O :(.
4/9 A kérdező kommentje:
Vannak hobbijaim. Csak abban is egyedül érzem magam. Igazából senki nem törődik velem akkor én minek legyek fontos. Bármit csinálok csak a fájdalmat érzek
2018. febr. 21. 20:14
5/9 anonim válasza:
Pszichologus. Komolyan 19 évesen már lelki roncs vagy,de nem csodálkozom,Apád lelépett,Anyádnak csak a pasija számit,de legalább még főzni haza megy, no comment.. Az ilyen nőkről meg van a saját véleményem,de inkább nem irom le.. Főzzél néha te magadnak, azzal is tanulsz és siker élmény érhet mondjuk süti sütésnél stb. Ne rekedj meg ebbe,mert beszippant és nem ereszt többé..
6/9 anonim válasza:
Menjél dolgozni, akár diákmeló, akármi, legalább nincs időd az önsajnálatra, sikerek is érhetnek, ami nekem pl tök sokat segített a depressziómon.
Végre úgy éreztem, hogy "érek valamit", és "hasznos vagyok". :)
7/9 anonim válasza:
Igen, bromi nehéz volt eleinte rávenni magam, hogy felkeljek, kimenjek, a melóba, de idővel tök jó lett, rendszer az életemben, fejlődés, emberek között voltam - noha sokszor csak csendben ültem közöttük :D-, stb.
8/9 anonim válasza:
#3 nem akarok a jelenlegi kormányra mutogatni, de én is miattuk megyek ki külföldre amint lediplomázom
9/9 anonim válasza:
Hát nem csodálom,uncsijaim kiköltöztek családostul,a gyerekeik is ők is teljesen mások lettek mint az itthoniak. Kiegyensulyozottak,vidámak,közvetlenek,teljesen mások stb,semmi sötét depis szarnak érzem magam,nincs jövöm érzésük nincs, a gyereknek se.. Mi is tavasszal követjük a példájukat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!