Mást is idegesít ha egy kisgyerek vísít, űvőlt a szomszédban vagy egy nyilvános helyen vagy egy tömegközledési járművön? 22/F
Tolerancia a szülőknek is kéne akik kissé nagyképűek. Legalább egy bocsit kinyöghetnének hogy másnak meg kell süketülni miattuk, nehogy már még nekik álljon feljebb hogy kellemetlen másoknak! Akkor talán jobban elfogadnák. De így hogy az üvöltő gyerek mellett ott ül anyuci aki nézéssel megölne mindenkit akin látszik hogy zavarja a dolog...
Amúgy igen, ja, jobb gyerek voltam mint az átlag. Amúgy meg mindig volt kocsink (nem voltunk gazdagok, csak egy régi akármilyen jármű volt) anyám pedig mávos volt így annyit utaztam vonaton hogy tudtam hogy viselkedjek. Egész úton a tájat néztem. Na? Nem minden gyerek egyforma rossz. A jeggyel nem vásárolod meg azt is hogy zavarhass másokat. Én is tudnék szívszakasztó történetet írni hogy milyen fáradt és beteg és akámilyen vagyok és ez a hangzavar még betesz egy jó nagy lapáttal, de én fogjam be a pofám mert mi vagyok én egyszerű pórnép a gyerekesekhez képest? Én akár meg is dögölhetekek de még az is semmi a gyereknevléshez képest, úgyhogy szavam sem lehet. :) Na. Szóval akárhogy káromkodsz meg szídsz másokat, úgyanúgy zavarni fog. Én senkit nem zavarok otthon vagy a vonaton, szóval felőlem mondhatsz akármit...
Hogy azt már ne is említsem amikor nem tesznek a gyerekre pórázt vagy nem nevelik meg és boldog-boldogtalanhoz odamegy, piszkálja, elveszi a holmiját stb. Anyuci meg büszkén nézi, és ha a másik ember szólni mer akkor még ő lesz a gonosz... Miért mindig csak a más hibáiról beszéltek vajon?
az ilyen gyereket addig ütném még az utolsó hang el nem hagyja a száját!
érdekes, én is voltam gyerek, és még kérdeztem is anyámat, h voltak-e durvább hisztijeim. erre ő csak azt az esetet mesélte el, amikor egy árokban lévő pöttyös labda miatt vertem ki a balhét, de az annyira kemény volt, h még én is emléxem rá :)
az biztos, hogy én meg fogom nevelni a gyerekemet, és nem hagyom, hogy más agyára menjen a fasságaival, mert az csak engem minősítene.
Engem az idegesít,ha felnőtt? emberek képtelenek helyesen írni.
Szóval utálom az alacsony intelligenciájukat.
Az meg aztán nagyon kiakasztó,hogy amikor nyáron a strandon napozok,akkor nincs nyugalmam,mert a sok ostoba sziszeg,füttyent, beszólogat.Hogy jönnek ehhez!Amikor én pihenésre vágyom és a belépőt is megvettem.Nem is értem miért nem tartják otthon bezárva őket!Vagy legalábbis kikötve az úszómester mellett,mert annak a közelépe nincs akkora arcuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!