Az a problémám hogy apuék nem engedik hogy a barátomnál aludjak 15 éves vagyok tudom fiatal vagyok de már 1 éve járunk! Mit tegyek hogy beleegyezenek?
én 15éves vagyok L már lassan 2 éve együtt vagyok a barátommal már lefeküdtünk anyumék tudják bulizni max 10ig mehetek de 10 előtt 5-10 perccel haza kell érnem jól tanulok nem iszok nem cigizek anyumékkal jó a kapcsolatom mindent megbeszélek velük!még mindig nem aludhatok együtt a barátommal nem is értem hogy miért ...:s nem értik meg h nem azért akarok ottaludni mert mindneki azt csinálja vagy hasonló szeretnék együtt ébredni vele átölelni tv-zés közbe stb
Már beszéltem erről velük és azt vettem ki a szavaikból h azért nem engedik mert félnek mások véleményétől de basszus ne h már én legyek a k.va mert ottalszok annál akit szeretek
van ismerősöm aki 16éves korában 12ig volt elengedve bulizni most 23 éves minden hétvégén a wcbe fentreng a hányásában tiszta készen cigizik drogozik mindent csinál összefekszik mindnekivel életcél nuku semmi élete nincs neki.
persze nem mindnekire ilyen hatással van az 'ilyen ' nevelés h nem engednek semmit.!!de ez is csk egy pl vol
Milyen kapcsolatod van a szüleiddel hány évesek vagytok stb ezek mind fontosak én leültem velük bezsélgetni d eez nem volt hatásos még a hisztin gondolkozok de olyat én nem tudok ha azt mondják h nem akkor ráhagyom és ezt rosszul teszem :s
Szerintem itt a legfontosabb az, hogy a szüleid mennyire ismerik a barátodat és a családját. Nálam legalábbis ez volt a döntő. 16 évesen aludtam először a barátommal, nem feküdtünk le még akkor, és nem vagyok k.rva ;) több, mint 2 éve vagyunk együtt, az első együttalvás után a szüleim már simán megengedték, hogy többször nála aludjak. Az egészhez annyi kellett, hogy anya párszor beszéljen telefonon a barátom anyujával, és élőben lássa a páromat :)
Egyébként meg nem értem, miért kell ennyire leoltani valakit, 15 éves, az együttalváshoz nem fiatal, a szeretkezéshez viszont igen. De ha ők nem tervezik, várnak vele, akkor miért ne kelhetne fel reggel a barátja mellett?! :)
Első :D
Egyébként itt egy alternatív válasz :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!