Jogosan tette a párom?
Ő túlreagálta te meg idióta vagy.
Az más, hogy nem szülnék ilyen embernek, de persze "nem volt ilyen".
Igaza volt, hogy kiakadt. A kukorica pont olyan, ami felnőtt embernél is gyakran rátapad a szájpadlásra, vagy torokban is sokszor úgy érzi az ember, mintha lenne ott egy darab.
Nem kisgyereknek való.
Persze nem normális, hogy megpofozott a párod. De nála még magyarázható azzal, hogy megijedt, hogy megfullad a gyereke.
Otthagynám, mint eb a sz.rát. Erőszakos b.nkó. Akkor is el fog kalapálni, amikor a gyerek biciklizés közben elesik melletted a biciklivel és a te hibád lesz, mert nem kaptad el esés közben? Mert a legközelebbi ez lesz, mert oka mindig lesz arra, hogy üssön.
Én max. leordítottam volna a fejed, hogy pat. kukoricát adsz a babának, de nem ütöttem volna és normális érzésű ember sem. Ez egy meggondolatlan baki volt tőled, nem szándékosan akartál ártani a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!