Minden 3.4. nap megiszom minimum 2 liter bort. Ez normális szerintetek?
ma 22:08 vagyok
Sajnos sok jó ismerősöm halt meg az alkohol miatt, és jelenleg a családban is van alkoholista. Látom a leépülési folyamatot. Kezdetben azért iszik mert jól esik. Utána meg azért mert kell, hogy elmúljon a remegés. Te most még ki tudnál szállni, ha van hozzá önfegyelmed, de ha nem akkor az 50 es éveid végére megáshatod a sírod. Ja és májat olyan nem kap , aki a pia miatt vesztette el a máját.
2 liter bor sok egyszerre, és a 3-4 naponta is elég sűrűn van. Miért nem iszol inkább 1-2 pohár bort, akár a feleségeddel közösen, el is mehetnétek valahova, kimozdulhatnátok, ne az legyen, hogy csak te rohadsz a kocsmában, rá is gondolj! Boroztok egyet, miközben beszélgettek, kikapcsolódtok. és utána összebújtok? :)
A részeg férfi undorító, és szexuálisan sem vonzó. 2 exet is kidobtam emiatt - az egyik már a farkát is elitta, nem állt neki a sok piától, pedig fiatal srác volt. A másiknak felállt ugyan, de semmi kedvem nem volt egy 5 éves értelmi fogyatékos szellemi szintjére süllyedt borszagú idiótával dugni. A mostani barátom jobb sok tekintetben, de néha ő se tudja, hol a határ, ebből volt is vitánk, meg is ijedt,mert majdnem kiraktam. Nekem férfi kell, nem csökevényes agyú gyerek, akit vezetgetni kell hazafelé, vagy le kell fektetni, vagy ha nem is ilyen durva, de hülyeségeket hord össze, az is elég.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!