Miért van az hogy az 16 évesen . Én vagyok az egyetlen aki szeretne javítani a családján?
2 növèrem van ès egy öcsèm ... Dorinának hívnak .. A családom iszonyat fura ... Az apám 63 èves az anyám pedig 39.. 24 èv van köztünk ..
Anyam mast sem csinál csak folyton csesztet allandoan azt vágja a fejemhez h soha semmi nem lesz belölem ... Hogy majd közmunkás leszekbès adjam fel a dolgaim ugy sem fog menni ... A kèt nővèrem folyton piszkál amièrt èn nem vagyok olyan mint ök ... Kicsit fiusabb vagyok ... Jobban èrdekel a foci mint mondjuk a ruhák ès a cipök.. Ès van rajtam pár kiló felesleg .... Ez miatt piszkálnak csufolnak ès olykor mèg kezet is emelnek rám .. Az öcsèmm jol kijövök vele ès az apammal semmi bajom ... Probaltam beszèlni velük h jogy tudnánk megoldni ezeket mert engem zavar h ilyenek vagyunk .... Ès anya az arcomba röhögöt .... Azzzal sem foglalkozik h másfèl ève járok pszichologushoz ès Frontint szedek .. Foggalmam nincs mit kène tegyek a pszichologus sem èr sok mindent apával hiába beszèlek ő ezt nem èrtii meg :(
Van egy módszer de hosszú a folyamat. 2 évig tart még :)
18 leszel és megszünteted a kapcsolatot velük. Elköltözöl stb... Addig bírd ki :)
Nem megbántani akarlak, de szedd magad össze. Magad sajnáltatásával nem leszel előrébb.
Az egyik az, hogy a szüleidet nem válogathatod meg (sajnos...). Még 2 évig biztosan velük kell élned, próbálj meg úgy viselkedni, hogy nekik jó legyen. Ha nem hisznek benned, próbálj meg bizonyítani, tűzz ki célokat stb.
A tesóiddal meg ne foglalkozz, vagy állj ki magadért.
A pszichológus meg nem ér semmit, ezt is tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!