Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek rosszul magatok...

Ti nem érzitek rosszul magatokat, amiért nem olyan ajándékot kaptok amire vágytok?

Figyelt kérdés

én nagyon sok éve ezt érzem, és annyira rossz látni és hallani hogy ki miket kap és nekem sose jut annyi vagy olyan ajándék aminek örülhetnék.

néha lehangolo

2017. dec. 24. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Én is rosszul érzem magam, hiába vagyok nagykorú, jópár éve. Kaptam ma például két nadrágot. Ami tök jó lenne, de az egyik az, amire világosan, érthetően kijelentettem, hogy soha nem venném fel, mert ronda. Ezt még a boltban mondtam, de azt mondták, megveszik másnak akkor, így jött velünk. Ma kaptam meg még is ezt ajándékban, és nagyon rossz érzés fogott el. Egyrészt mert nem vettek komolyan, másrészt mert én leszek a hálátlan $##&$*$*#/^@, mert nem fogom viselni. :( A másik nadrág szintén csúnyácska, de nem is az a legnagyobb gond... Hanem az, hogy én kizárólag farmer nadrágokat hordok, ez pedig egy melegítő. Itt az bánt, hogy nem figyelnek rám eléggé. De az is nagyon bánt, hogy az erre szánt pénz szintén kirepült így az ablakon :( Volt egy harmadik ajándékom, az egy pár bundás cipő, annak viszont rettenetesen örülök! :) Az tényleg az én stílusom, kényelmes is, és kellett is már egy új. Igyekszem a cipőre koncentrálni, hogy elfojtsa a nadrágok iránt érzett rossz érzéseimet. :Dz
2017. dec. 24. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Itt derul ki h mennyire nem ismerik egymást a családtagok,idegenek egyutt laknak,valahol még ajándék sincs csak pia,es uvoltes, nesze neked szeretet unnepe. Mondjuk egy évbe nem egy este kell megjátszani ami nincs...
2017. dec. 25. 02:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már megszoktam,sokszor felvetettem, hogy nem is kell ajándék, minek az.

Most is kaptam egy pizsamát (ki örül ennek?!), ami nem is az én méretem, L v. M vagyok, erre S-est kaptam, szerinted ?! Van értelme az ajándékozásnak ? XD

2017. dec. 25. 02:17
 14/14 anonim válasza:
Én minden karácsony előtt készítek listát képekkel, odaadom a szülőknek, és a paromnak, hogy valogassanak. És probléma megoldva.
2021. máj. 26. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!