Hogyan tudnék elköltözni?
A kérdesem a következő
17 éves lány vagyok, es van egy lassan egy eves fiam.
az apja elhagyott nem el velünk.
Szüleimmel elek egy családi házban.
tanulni egyenlőre nem tudok újból mert sehova nem vettek vissza es senkire nem tudom addig bizni a kisgyereket. a Szüleim, es az öcsém napi szinten megaláz, szavakkal, mindennap elmondják mennyire rosszul döntöttem milyen k4rva vagyok stb. Van hogy nekem akarnak jönni. Ezt már nem tudom elviselni hogy a legkisebb dologért is belem kötnek.
Nyaron leszek 18 éves max, csak akkor tudok elmenni dolgozni es beadni bölcsibe a babát.
Önerőből ellehet költözni es albérletet fizetni, egyedüli keresőként?
Ui: nem szeretnek negatív kommentet,habár biztos lesz de lepereg.de nem esne jól. Igen tudom fiatal vagyok, minek szültem stb..
Köszönöm a válaszokat elore is.
szakmát tanultam.
Nincsenek barátnőim
estire meg csak szeptembertől tudok menni mert nem volt hely.
,, mert ált.iskolai végzettséggel takarítani se vesznek fel,, azért 8 általánossá is lehet bőven munkát találni, nem csak takarítani.
Bird meg ki kicsit. Mész dolgozni, beadod bölcsibe és elmés melózni, pár hónap spórolás aztán majd koltozhetsz. Nem lesz egyszerű, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!