Ha mindenki annyi éves lehetne mint amennyi akar, akkor mennyi lenne az átlagéletkor a Földön?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 22:24
11/24 anonim válasza:
Átlag 30 lenne, de én 2 szeretnék lenni, mert akkor még nem volt ennyi nyűgöm, mint most! :)
12/24 anonim válasza:
Én 25 szeretnék lenni, de a mostani agyammal. 35/N
13/24 anonim válasza:
Én 20-21 éves szeretnék lenni. Ja, most 23 vagyok. Szóval nem nagy különbség :D
14/24 anonim válasza:
Én jól érzem magam 18 évesként, csak ne lenne érettségi. :D
15/24 anonim válasza:
Én óvodás lennék újból. Akkor már felfogtam a dolgokat, volt önálló gondolatom és nem voltak gondjaim.
16/24 anonim válasza:
Én 20 körül lennék szívesen.Akkor még üde voltam,hamvas és feszes.Most meg....
17/24 anonim válasza:
Én 17 éves szeretnék lenni, az a kedvenc korom.
18/24 anonim válasza:
36. Javában modellkedtem /foto/ és senki soha nem mondta, hogy kiöregedtem a szakmából.
19/24 anonim válasza:
Na, ezt jól elnéztem! Tehát a válaszom: Kb 40 lenne az átlagéletkor, vagy még annyi se, hiszen mindenki fiatal akar lenni. Hogy meddig szeretne élni, az egy más kérdés témája lehetne.
20/24 anonim válasza:
20!
Épp elég idős ahhoz, hogy élvezzen az ember mindent, amit a felnőttek élvezhetnek, de
Épp elég fiatal ahhoz, hogy ne legyen gáz, hogy ne dolgozzon, eltartassa magát, és élvezze a nagy egyetemi bulizást.
Én már túl öreg vagyok, lediplomáztam, a pénzkeresés már nem olyan mókás...
22/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!