Milyen támogatást lehet még felveni?
VAN munka, csak neked derogál dolgozni!
Mellesleg ugye nem arra készülsz, hogy majd a fiad fog eltartani titeket, mert te a semmire csináltál x gyereket?!
Szánalmas vagy, és hadd ne veregesselek már vállon, maiért a dolgozó emberek pénzén élősködsz!
A kérdező kommentje:
Könyű ugy beszélni hogy felveszed a kétszázezreket havonta. örülj hogy szerencsés vagy ne másokat kritizálj
Hát ha nekem is adnának mindenféle segélyeket amit az adófizetők pénzéből vonják le, akkor én sem kelnék reggel 5 órakor, hogy napi 9-10 órát dolgozzak 2 műszakban havi 180 ezerért.
Már kész felnőtt a gyereked, nyugodtan el lehet menni akár 3 műszakba is dolgozni. Én is dolgoztam 3 műszakban kisgyerek mellett.
Azt azért ugye tudod, hogy amint háromnál kevesebb 18 év alatti gyerek marad, akkor ugrott GYET (nem főállású anyaságinak hívják)?
Neked is lehetne munkád. Vagy minden környékbeli állás a fiadra vár?
Három gyereket neveltem fel, volt időszak, amikor nagyon kevés pénzünk volt, pedig dolgoztunk, csak kicsi volt a fizu. A családi pótlékon és a GYET-en kívül semmilyen más támogatást nem vettünk igénybe. Ha csak 3 műszakos munka van, akkor mész 3 műszakba dolgozni. Nem siránkozni kell, hanem tenni érte, hogy jobb legyen.
Nem kellett volna ennyi gyereket szülni csupasz fenékre és a mi pénzünkre. Aki akar az tud is dolgozni, a hozzád hasonlóaktól megvonnám a segílykéket.
Szülés helyett meg tanulni kellett volna.
Megértem azokat, akik törekszenek, hogy munkát kapjanak, de nem jön össze nekik. Bár az ilyen ritka. Aki tényleg akar dolgozni, az talál. Amig nem, addig nyilván nem sajnálom tőle a segélyt. Viszont az más kérdés, ha valakinek van lehetősége, de nem él vele, mert válogatós.
A 3 műszakos munka, nem egy leányálom, de ha nincs más akkor az is jobb mint otthon ülni a négy fal között és azon tűnődni, hogy milyen segély jár még a semmittevésért.
A fia mit fog dolgozni? 3 műszakban? Ő fog eltartani majd?
Én egyetem mellett dolgoztam napi 12 órákat gyárban, és sikerült befejeznem. Ott a szalag mellett olvasgattam a tananyagot és örültem, hogy tudok dolgozni.
Egyszerűen amig nincs jobb, el kell fogadni azt ami van. Igy soha nem fogsz eljutni egyről a kettőre, ha csak szülöd a gyerekeket és várod a segélyt. Amikor a gyerek már felnő és dolgozik (de még otthon lakik) természetes, hogy beszáll a költségekbe. Viszont nagyon remélem, hogy nem azt várod, hogy majd ő tart el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!