Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok a helyembe...

Ti elmondanátok a helyembe ezt a férjeteknek vagy nem?

Figyelt kérdés

A férjem kint dolgozik külföldön ideiglenesen mostanában nem épp a legjobb a kapcsolatunk eléggé sok a vita közöttünk féltékeny o is és en is egy kicsit o egy férfira aki mar régóta udvarol nekem írogat, én viszont arra hogy titokban egy netes oldalon női ismerősei lettek úgy hogy véletlenül jöttem csak rá annyira ügyesen eltitkolta a kifogása az volt hogy azért szerezte a neten ezeket

a női ismerősöket mert enis leveleztem egy férfival aki udvarolt nekem. Van egy másik férfi aki régóta udvarol nekem múltkor nagyon egyedül ereztem magam nem tudom mi ütött belem és felhívtam es akartam vele talakozni de aztan meggondoltam magam hogy nem csinálhatok ilyet ilyen hülyeséget hiszen nekem itt a család es férjnél vagyok.Ti elmondanátok-e a férjeteknek ezt az esetet a helyembe vagy inkább nem vegulis nem találkoztam ezzel a ferfival csak akartam nem tudom mi utott belem

2017. dec. 11. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Én férfi vagyok és évtizedek óta házasságban. Azt tanácsolnám, hogy elmondás helyett inkább próbálj meg magadban őszintén elgondolkodni azon, hogy érdemes-e továbbra is fenntartani ezt a mindkét fél részéről eléggé igatag alapon álló házasságot.
2017. dec. 11. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Ekkora bukó kamukérdést :D
2017. dec. 11. 18:27
 13/16 A kérdező kommentje:
es nem kamu a kérdésem
2017. dec. 11. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Ja nem jóvan' :D
2017. dec. 11. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Mind a ketten hazudoztok a másiknak, te majdnem megcsaltad a párodat, ő valószínűleg már megtette párszor.

Igazából nincs értelme bármiről beszélnetek, ha ti is ilyen idióták vagytok, hogy együtt maradtok, csak mert X éve aláírtatok egy papírt, de amúgy tojtok egymásra, akkor hajrá.

Lehetne még 30-40 szép éve mindkettőtöknek, de ti inkább szenvedtek egy értelmetlen, megjátszott, hazugságokkal és titkokkal teli házasságban, tönkretéve saját magatokat és egymást is.

2017. dec. 11. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
Majd amikor Dávid feljön a gyakorira és megnézi a "saját kérdéseim" menüpontot, akkor lesz csak bukó. :D
2017. dec. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!