Mi a véleményetek a Teodóra keresztnévről? (Rövid vezetéknévhez)
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 00:05
12/19 anonim válasza:
szerintem inkább modern, semmint régimódi.
a divat mindig változik, ami ma fiatalos és trendi, 50 év múlva nem lesz az, mert mindenkinek a szottyadt nyanyák (elnézést!) fognak eszébe jutni bizonyos nevekről.
akkor lehet, hogy az lesz majd a menő, amit ma vénasszonyosnak gondolunk.
13/19 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy hetvenévesen divatos lesz-e a nevem, most szeretnék magamnak egy rendeset.
14/19 anonim válasza:
Kellemes név, de valóban az embernek legelősször az ásványviz ugrik be. Fiu változata, gondolom a Teodor.
15/19 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű.:)Még a végén el lopom.:)))
16/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, bele se merek gondolni, hogy hogyan lehet becézni. Az ásványvíz jut róla eszembe. Teodórát nem ismerek, lehet, hogy változna a véleményem egy pozitív kép után, de ezt azért kétlem. Ne haragudj, de részemről 1 mínusz a névnek.
17/19 anonim válasza:
Nagyon szép név. Kivált, ha a családnév rövid.
18/19 anonim válasza:
Szép név. Nekem kifejezetten azok a nevek tetszenek, amit nem lehet becézni. Ezt lehet többféleképpen is, a becézett formák is nagyon aranyosak szerintem.
19/19 anonim válasza:
Nekem nem jön be.Legalábbis ha lesz még 1 lányom biztos nem adnám neki ezt a nevet.Mondjuk ízlések és pofonok.Mondjuk abból a szempontból jó h különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!