ne mondd már nekem, hogy mezitláb topogva a hullazöld 30éves linóleumon úgy érzed, hogy maradt valami a méltóságodból.
2010. máj. 31. 21:46
12/18 anonim válasza:
Hát ne haragudj, én egyáltalán nem érzem megalázónak azt, ha nem kirívó ruhában megyek az orvoshoz. Vizsgálatra megyek, nem érdekli milyen ruhában. Az én méltóságom nem abból fakad, hogy van-e rajtam cipő, vagy hogy pólóban vagyok-e vagy valami kivágott blúzban.
2010. máj. 31. 21:49
13/18 anonim válasza:
Ez nem méltóság, henem egyszerűen praktikum kérdése. Ha combfixben és szoknyában megyek, csak a bugyit kell levenni, ennyi a vetkőzés.
2010. máj. 31. 21:57
14/18 anonim válasza:
Szoknyában én is szeretek menni, csak felhúzom és kész, bár évente egyszer megyek nőgyógyászhoz rákszűrésre, szóval nadrágban is kibírom, nem vészes dolog.
2010. máj. 31. 21:58
15/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy cicababa, de azért még ha orvoshoz is megyek normálisan szeretek kinézni, egy kis smink, normális ruha, stb. és emellett kicsit "tompítani" a hibáimon.
2010. máj. 31. 22:03
16/18 anonim válasza:
Szerintem simán mehetsz, ha ez téged zavar. Az pedig ne érdekeljen az orvos mit gondol. Ha neked kellemetlen, vagy így praktikus, akkor tedd azt, ami számodra a legkellemesebb.
Ha pedig netán aggódnál, hogy mit szól a combfixre, akkor válassz egy olyat, ami nem fekete és csipkés; hanem valami semleges színű és sima kialakítású. Így azt is eltakarod, amit nem mutogatnál, és attól sem kell aggódnod, hogy netán furákat gondol.
22L
2010. máj. 31. 22:51
17/18 anonim válasza:
Maradjon rajtad a harisnya.A póló-mezitláb kombótól nekem is égnek áll a hajam.
A pénzedért az orvos ne gondoljon semmit, vagy gondoskodjon vizsgáló köntösről. Akkor én pedig zokni-papucsról.
2010. jún. 1. 02:00
18/18 anonim válasza:
Szerintem csak akkor vedd fel ha nem ultraszexi csipke csoda. Kettő gyereket szültem és elég sokat jártam dokihoz. Nadrágban és egy hosszabb felsőben szoktam menni ami kényelmesen eltakar még alul is hogy ne egy mini topban álljak előtte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!