Mit tennél, ha eladna a párod? Ha veled fizetne az elvesztett játszmákért (kártya)?
"Ilyet nem tehet veled, nincs hozzá joga, és törvény is bünteti!"
Mert ugye az emberek soha nem tesznek olyan dolgot, amit a törvény büntet LOL bírom mindenki ezt írja de hát a törvény bünteti :D mintha ti sose hajtottatok volna gyorsan, vagy sose ittatok volna alkoholt közterületen :D
Amúgy nemtom, fiú vagyok, elég nehéz elképzelni, hogy a csajom velem fizet :D De ha ez történne, akk is attól függ, hogy kinek. Valszeg először mennék a rendőrségre, de ha mondjuk maffiózóknak lennék eladva akkor azért meggondolnám ezt a rendőrségesdit :S Végső esetben gyorsan elhúznám a belem az országból, még mindig jobb máshol a 0-ról újrakezdeni, mint itt "eladva".
ÉN meg eladnám a veséjét az ukránoknak..
viccen kívül zsigerből szájba gyűrném. Remélem csak viccelsz, hogy fizetne már veled, mész önként, vagy leüt és csomagtartóba gyömöszöl vagy hogy ?
De ki mondta, hogy a kérdezővel ez történt??????????? Csak kérdezett valamit, ne mondjuk már rá egyből, hogy eladták őt... Jesszusom emberek, logika!
Egyébként azonnal elválnék tőle. Egy ilyen roh.dékkal nem lenne kedvem tovább együtt élni...
Én ismerek olyat, aki megtenné. Barántőm pasija. Na ő simán képes lenne rá. Oké, annyira nem simán, de ha más nem maradna, akkor elgondolkodna a lehetőségen és előbb-utóbb meg is tenné.
Hát ha nekem a fülembe jutna, hogy a pasim velem fizetett, akkor lelépnék tőle azonnal. Ha ezek után az "új tulaj" zaklatna, akkor azt meg feljelenteném. Meg az exet is. Bár nem tudom, ha valaki nőt elfogad fizetségnek, akkor lehet, hogy nem csak szóban zaklatna, hanem durvább módszerekkel. Akkor nem tudom, mit tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!