Hogyan sikerült a megcsalást feldolgozni házasságban? Olyan felek tapasztalatait várom, akik meg tudtak bocsátani párjuknak, és sikerült újrakezdeni.
A húgom megbocsájtott a férjének, aztán 2 éven belül elváltak...
Semmi értelme ennek...
5-ös: "Aztán mikor elmúlt a mérgem más szemszögből is átgondoltam. miért tette ? és rájöttem nem csak az ő hibája volt !! Kettő hibás kell. El lett hanyagolva érzelmileg, szexuálisan, minden téren ."
Dehogy is hibás mindkettö!!! Ha valamelyik félnek valami nem tetszik, akkor VAGY szól és megbeszélik/megoldják közösen, VAGY lezárja a kapcsolatot, de a megcsalás SOSEM jogos vagy elfogadható!
"Csak " érzelmi megcsalás volt, ráadásul a "barátnőmmel".
Leültettem, elmondtam neki, ő persze tagadta. Erre megnyitottam neki a csajjal folytatott beszélgetésemet, amiből egyértelművé vált számomra, hogy mindent elmond neki és kibeszélnek.
Ezt vállrándítással elintézte, ellenben egy csomó barmomságot a fejemre olvasott, meg "hogyha te..." és társai.
Végighallgattam, válaszoltam neki - amire szintúgy leszarom-felelt jött, én meg összecuccoltam és hazajöttem tőle.
Ennek két és fél éve. A csaj házas, én kapcsolatban élek, ex egyedül van.
De egyik rokonomat évekig csalta a férje.
Hol visszament hozzá, hol az új nőhöz ment, a nőci meg újból és újból visszafogadta, mígnem teljesen tönkrement benne.
Három éve már, hogy otthagyta és megalázta a férje (jó ő is hülye volt), de 100% ha mostk italálná, hogy visszamegy ő simán visszafogadná.
Az emberi ostobaság határtalan.
Párkapcsolati terápiával.
Egyéjszakás kaland volt egy ismeretlen nővel, azonnal elmondta, megbeszéltük. Nem hazudozott és nem tervezte, ilyen szempontból nem támadott hátba - persze ezt nem így gondoltam az elején.
Sokat tett azért hogy helyrejöjjünk, abban nem kételkedtem hogy megbánta és visszacsinálná. Nem okolt engem, nem tolta rám a felelősséget mint sok férfi.
Amiben nekem nagyon sokat segített a szakember, hogy úgy gondoltuk át a dolgot mintha nem lennének gyerekek, közös ház-hitel, hanem csak mi ketten. Rájöttem hogy mennyire szerelmes vagyok még mindig a férjembe, hogy milyen rossz lenne nélküle a mindennapokban.
Nem volt egyszerű, volt amikor lépni akartam. Már több, mint 5 éve, jól döntöttünk hogy nem adtuk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!