Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4-5 tanuló vagyok, és ha...

4-5 tanuló vagyok, és ha hozok egy négyest, egész nap kiabálnak hogy nem tanultam stb. Már az agyamra mennek! Mit csináljak, hogy egy 4-esért ne csesztessenek egész nap?

Figyelt kérdés
2017. okt. 3. 19:51
 1/10 A kérdező kommentje:
És azt mondják,hogy így majd nem leszek semmi felnőtt koromban!
2017. okt. 3. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rj bele. Komolyan. Úgysincs igazuk. Évégekor, max. félévkor hozz ki egy ötös átlagot. Tönkreteszed magad már fiatalon a stresszeléssel.
2017. okt. 3. 20:05
 3/10 anonim válasza:
100%
Velem még a 3-asért se kiabálnak, csak ösztönöznek, hogy azért a 4-es legyen meg. Egyébként nincs igazuk a szüleidnek. Nem attól leszel boldog ember, hogy színötös voltal általános iskolában. Sőt, rengeteg sikeres embernek még a 8 általánosa sincs meg(Christiano Ronaldo 6 osztály). Ne érts félre, nem azt mondom, hogy tanulni felesleges, de közbe ne felejts el élni és jól érezni magad. És ha csak 4.5 vagy csak 4.2 lesz az átlagod? Akkor mi van, ugyanolyan szép eredmény. Bár ezt a szüleidnek kéne megértenie.
2017. okt. 3. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az iskola/tanulás miatt nem éri meg stresszelni és elég durva, hogy emiatt kiabálnak veled. Néhány szülő összetenné a két kezét, ha a gyereke 4-est vinne haza. A jegy csak egy szám, nem téged minősít, hanem a pillanatnyi tudásod, amin mindig tudsz változtatni, ha elég kitartó vagy. De azon stresszelni/szorongani, hogy "úristen, megint négyest kaptam, mi lesz, mit mondanak majd a szüleim?", a legeslegrosszabb, amit magaddal tehetsz. Tanulj lelkiismeretesen, közben kapcsolódj ki, és ne törődj vele, mit mondanak mások, magadnak tanulsz.
2017. okt. 3. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
10%

Nekem is hasonloak voltak a szüleim föleg anyukám, de visszagondolva örülök neki. Most teljesen megértem az okát és egyetértek. Mondjuk anya azért tanult velem rendesen amikor még kicsi voltam. Aztán megtanultam tanulni és már nem segitett.

Mondjuk azota ha hoztam mondjuk egy karot vagy kettest akkor azt szépen elsunnyogtam:D:D

A kapcsolatunk azota sokkal jobb lett sokmindent megosztunk egymással és támogatjuk egymást:):)

2017. okt. 3. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is elvárták, hogy színötös legyek, ami természetesen megmérgezi a szülő-gyerek viszonyt. NEM szükséges mindenből egyformán teljesíteni, NEM fogod hasznosítani az iskolában bemagolt adathalmazok töredékét sem. Nem ezen múlik, hogy milyen ember lesz belőled felnőttként. Amíg nem vagy nagykorú, sajnos kénytelen leszel tűrni, aztán lépj le, mert a szüleid később is mindig fognak találni valamit, ami miatt kötekedhetnek.
2017. okt. 3. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért a fiók mélyéről keresd elő a szüleid bizonyítványait. Lehet érnének meglepetések.
2017. okt. 4. 05:39
 8/10 anonim ***** válasza:
7. válaszoló XDDDD
2017. okt. 4. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os vagyok, a 7-esnek igaza van, az én szüleim rossz tanulók voltak, tőlem várták, hogy teljesítsem azt, ami nekik nem sikerült.
2017. okt. 4. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
49%

Én nem tettem magasra a mércét, erős kettes tanuló voltam XDDDD Anyum örült ha pótvizsgán átmentem matekból nyáron :DDD De komolyan, engem nagyon érdekelt ha év végén meghúztak valamiből, pótvizsga mindig sikerült xD

Kedvenc közmondásom, a kettes a legszebb jegy a többi csak díszités rajta.

2017. okt. 6. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!