Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dohányzó cigány hogyan birkózz...

Dohányzó cigány hogyan birkózzon meg a barátnője szüleivel?

Figyelt kérdés

Barátnőm szülei elítélik a cigányokat és dohányosokat. No de én mindkettő vagyok :DD A közeljövőben valószínűleg bemutat nekik, hát félek is rendesen. Azt nem birom ki h egész nap ne gyújtsak rá (bár ezt még könnyen megoldjuk egy séta során). De a bőrszinemmel tényleg nem tudok mit kezdeni

Mégis mit tehetnék? Hogyan érjek el, egy normális kapcsolatot velük?

2017. szept. 27. 10:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%
És a te családod mit szól, h egy magyart lányt viszel haza?
2017. szept. 27. 12:08
 12/33 anonim ***** válasza:
73%
Inkabb a lanyomnak kellene jobban aggodnia ha egy dohanyzo ciganyt akar hazahozni...
2017. szept. 27. 12:29
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
Azt add ami vagy mindenben, nem a szépet és a jót mutatni, mert az a legveszélyesebb.
2017. szept. 27. 12:56
 14/33 anonim ***** válasza:
49%

Fél perc alatt rájönnek, ugyanis egyértelmű.

A dohányosok BÜDÖSEK! Ők már nem érzik, de undorító szaguk van, a ruha, bőr, lehellet, minden.

De mi lenne, ha olyan csajjal kezdenél, akinek elfogadóak a szülei. Egyébként én sem örülnék, ha a lányom egy bagós cigénygyerekkel jönne össze.

Külön-külön sem, de együtt meg pláne.

2017. szept. 27. 13:29
 15/33 anonim ***** válasza:
43%

Persze, melyik erzekenylelkut babtja a celemeny, miszerunt, ha az en lanyom mutatba be nekem romat, akkor mehetne azon az ajton kifele, ahol bejott.....

Feger ember velemenye nem velemeny? Rasszistak vagytok...

2017. szept. 27. 13:49
 16/33 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem, miért kellene tagadni, hogy roma vagy! Nem értem, miért téma egyáltalán, hogy milyen népcsoport gyermeke vagy!

Ma már ez nem igazán számít. A fehér magyar is lehet cigányabb a cigánynál, ha úgy él, úgy viselkedik, ami nem emberhez méltó, és a roma is lehet, sőt egyre több VAN köztük is, aki tanult, művelt, okos, intelligens...

Senki nem tehet arról, hogy hova született, éppen ezért nem bűn, és nem is érdem.

Tessék már végre megtanulni, hogy ne a bőr színét nézzétek, hanem a bőrében levő embert!

2017. szept. 27. 14:42
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
Az emberek többségét nem a szin hanem a viselkedés zavarja!És a gond az hogy sajnos a többség nem tud normális emberként viselkedni! És emiatt azt a keveset is elitélik aki normális!
2017. szept. 27. 19:35
 18/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Annyira nem vagyok nagy dohányos, csak naponta pár szál.

Származást nem hazudok mert ha apámat meglátják, hát az eléggé egyértelmű :DD

Az én családom dolgozik rendesen, nincs "veszélyben" a kedvesem. Nekik már említettem, örültek neki, h rendes lány. Szóval számukra nem probléma a származás

2017. szept. 27. 20:52
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Elképzeltem most, hogy görögnek adja ki magát... "Ej, á devlá vigye el! Mármint izé, Zeusz vigye el! Csak ezt így mondják nálunk, Mátészalkán... izé, Athénban!" :D Viccet félretéve, kérdező, ha amúgy normális a családod, és nem a lomis cigány fajta, akkor úgyis el fogják fogadni előbb-utóbb. Ismeretségi körben volt jobbikos család, ahol simán elfogadták a lány roma párját. Jó pont, ha van valami normális munkahelyed vagy végzettséged, mert akkor már kevésbé lesznek előítéletesek.

A cigihez nem tudok hozzászólni, azt én is utálom, de elég, ha előttük nem bagózol (az engem se érdekel, hogy mit csinál valaki, aki épp nincs a közelemben).

2017. szept. 27. 21:13
 20/33 anonim válasza:
100%
#16 nálad a pont, a mai világban ez már nem számít. Naponta látok magyar lányokat cigány fiúkkal. Szóval nyugodtan.
2017. szept. 28. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!