Milyen családnév illene az alábbi névhez?
Figyelt kérdés
A név az "Cezar" , Romániában "Csezar" igy ejtik jobban hangzik szóban mint ahogy levan irva, milyen családnév menne szerintetek evvel a névvel ?2017. szept. 23. 00:32
11/13 anonim válasza:
OFF : #9 Az aratos mióta jelent románul bátort? Tudtommal ilyen szó nincs a román nyelvben. Ha meg az arătos szóra értetted semmiképp nem bátort, hanem jóképűt jelent. A bátor= curajos.
ON : Hevesi, Szabó.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem irok történetet, csak kell nekem és érdekel hogy milyen családnév menne valami, mi hangzik jól vele.
Lehet Magyar, Román, Német, Bármilyen családnév csak jól hangzódjon menjen vele.
Köszönöm.
2017. szept. 23. 15:57
13/13 A kérdező kommentje:
Találtam 2 őt ami nekem tetszene, szerintetek melyik menne ?
1. Rogojan C.
2. Ramons C.
2017. szept. 23. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!