Összeköltözés-téma. Volt már, hogy kiderült, hogy vmi nagyon nem klappol és szétmentetek? Mi volt a gond?
Amikor csak néha aludtunk együtt ő olyan volt mint egy darab kő. Amikor összeköltöztünk elkezdett forgolódni és horkolni. Mikor meglett a babánk már beszélt álmában és mutogatott is. De én olyan jókat derülök rajta és még kérdezgetem is ilyenkor ő meg semmire nem emlékszik :DDDDD Szóval mi maradunk együtt.
nincs lehetetlen csak akarat kérdése
"nincs lehetetlen csak akarat kérdése"
Egyetértek.
Köszi nektek. Még valaki??
amig csak pár napot voltunk együtt egy héten,többit szüleinél,addig nem volt gond,hogy csak husos kaját eszik meg meg csak bizonyos dolgokat iszik meg,meg ezekkel ki is szolgáltatja magát...vendég volt,nem zavart a kiszolgálása...beköltözött,kb 2 hétig viseltem ezt el,utána sztrájkot hirdettem,főzzön,takaritson ő is,meg menjen ki a konyhába ha kell valami,neki is ugyanannyi..veszekedtünk ezen kb 1 hónapig,mert szerinte ez a nő dolga,ezt látta otthon...sztem meg nagyon nem,dolgozok én is,nem középkor hogy a nő otthon ül és háztartást vezet meg kiszolgálja a férfit...
szerencsére én fontosabb voltam min ezek az elvek,ugyhogy most épp kinn csinálja a reggelinket,ma ő a soros:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!