Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy boldogabb...

Mit tehetnék, hogy boldogabb legyen?

Figyelt kérdés

Tehát van egy Párom. Több mint hat éve vagyunk együtt és boldognak érzem a kapcsolatunkat, de szeretném valamivel meglepni, hisz nagyon sok mindent megtesz nekem, illetve értem. Nagyon szeretem. Mit tehetnék? Ti mit ajánlotok?

28/F

Fogyatékos kretének kíméljenek....

2010. máj. 26. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak ilyen pasim lenne....Nagyon cuki vagy!Szerintem is az a naptáras dolog klassz 5let.És a programos is.Vagy 1xüen "rabold el".Találj ki valami helyszínt.Pakold össze a legszükségesebb cuccait rakd be a kocsiba.Vele együtt.Vidd el valami kényeztetős 7végére.Ne mond meg neki h hova mentek csak annyit h majd meglátod.És mikor ott vagytok mond meg neki h ez azért van mert szereted:)
2010. máj. 26. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
vedd el feleségül
2010. máj. 26. 14:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi!A naptáras jól hangzik. Egyébként jövőre fogadunk örök hűséget. Sokat filóztam, hogy mit készítsek neki meglepetésebédet, de inkább titeket kérdezlek! Mit javasoltok?

Egyébként azért húzom az időt az esküvővel, mert még csak 4 éve lakunk együtt (habár hat éve vagyunk egy pár) és nem akartunk kapkodni. Most már túl vagyunk a gazdagságon-szegénységen, egészségen-betegségen és ezek kisebb-nagyobb próbatételein.

2010. máj. 26. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!