Miért viselkedik így anyám pasija?
Jav.
- Miért, mit csináljon? Te mit csinálsz?
"Milyen alapon mondod/mondtad ezt egy beszélgetés után?"
Tesómtól néha visszahallom miket mond és nagyon nincs képben
"Leírtad, hogy már az elején is egy buta embernek nézted"
én ilyet nem írtam csak annyit hogy nem találtuk a közös hangot arra később jöttem rá
"én ilyet nem írtam"
"Nem egy okos ember"
Kezdesz ellentmondásba kerülni önmagaddal.
"Tesómtól néha visszahallom miket mond és nagyon nincs képben" - Mivel kapcsolatban és ki a tesód, hogy az ő szava szentírás nálad?
"Milyen alapon mondod/mondtad ezt egy beszélgetés után?"
Tesómtól néha visszahallom miket mond és nagyon nincs képben
"Leírtad, hogy már az elején is egy buta embernek nézted"
én ilyet nem írtam csak annyit hogy nem találtuk a közös hangot arra később jöttem rá hogy ez azért van mert nem fogja fel hogy mit mondok neki
"Na nehogy elhitesd velem, hogy úgy mentél boltba, hogy nem vittél magaddal (nem adott anyukád, hiszen ő kért meg) elég pénzt. Ez egy hatalmas kamu a részedről."
anya adta a pénzt és elég volt csak szűkösen jöttem ki és nem akartam kockáztatni hogy nem lesz elég és feltartok másokat a boltban
"Tehát megvettél mindent az egyik boltba, kivétel anyád pasijának a finomságát. Ezután maradt pénzed, így bementél egy másik boltba, de minek? Ha ott nem volt, miért nem mentél vissza az első boltba?" mert az első bolt (spar) előtt nagy volt a nyüzsgés és nem mertem ott hagyni előtte az eddig megvett dolgokat.ezzeo szemben a második bolt előtt feltűnt volna ha ellopják.amikor haza mentem felajánlottam hogy visszamegyek de elindult a hálószobába és csak nekem hátat fordítva mondta hogy ne fárasszam magam ezzel
"Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak az nem tetszik, hogy anyudnak van egy párja, aki miatt most te kevesebbet lehetsz anyukáddal, így megpróbálod őt butának és hisztisnek beállítani."
ezt nem nagyon értem. ha így akarnék bosszút állni akkor ezt miért nem anyának panaszolom el? a kérdést csak azért írtam ki mert lehetségesnek találtam hogy elfogult vagyok vele és ti objektív véleményt tudtok adni a történtekkel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!