Mikasteel kérdése:
15 éves vagyok, el akarok szökni a páromhoz. Itthon a bátyjám ver, anyáék nem foglalkoznak velem. Milyen törvény vagy határozat van arra hogy hazahozathat?
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 09:35
11/14 Andizsuzsi válasza:
"Ti meg jöttök itt törvény cikkejekkel"
Igen, mert a kérdésre válaszolunk.
12/14 anonim válasza:
#11: reméljük soha nem ülsz be öngyilkos segélyvonal telefonja mögé, az ilyen munkákat nem neked találták ki. Empátiából 1 -es. A kérdést a kérdező a "Családi kapcsolatokhoz" írta be és nem jogi tanácsadást kért - ezt ott a sorok mögött olvashatod ha figyelsz. Ha ezen nem látsz át, akkor kár válaszokat osztogatnod. Azzal, hogy törölteted a hozzászólásomat szintén csak magadat minősíted. Úgy sejtem az ilyen szülőktől szoktak elszökni otthonról a gyerekek...
13/14 Andizsuzsi válasza:
Soha nem töröltetek választ, hacsak nem kirívón trágár vagy rasszista. És a gyerekeimet is sikerült felnevelnem anélkül, hogy elmenekültek volna itthonról. Viszont azt pontosan tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a gyereknek jobb, ha elmegy otthonról. Ha ehhez van szüksége segítségre, akkor ehhez adok. ( Volt nekem öngyilkosságba menekülő osztálytársam, akinek a fegyelmezését a testvérére "bízták" a szülők.) Mivel a kérdező körülményeit nem ismerjük, a beszélgess többet a szüleiddel válasz semmivel sem hasznosabb mint az, hogy jogszerűen nem költözhet el otthonról.
14/14 anonim válasza:
Mivel évek óta olvasom Andizsuzsi válaszait, ezért tudom, hogy nem szokott emberellenes tanácsokat osztogatni. Tényleg van ilyan helyzet, amikor jobb a gyereknek, ha nem otthon van. Aki ilyet nem élt át, az szerencsés. De ezért bántani és sértegetni egy olyan nőt, aki csak válaszolt a kérdésre, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!