Normális dolog, hogy huszonévesen a szülőkkel lakom?
Leginkább egy fő oka van, hogy még nem költöztem el: a magas albérlet árak.Vannak terveim, amikhez pénzt kell gyűjtenem,de csak így tudok spórolni ha nem költözöm el egy méregdrága albérletbe. Otthon magamra főzök, takarítok, beleadok a családi kasszába, senkit nem zavarok és a munkába járás is megoldott. Így feleslegesnek érzem egyelőre,hogy elköltözzek itthonról, még egy-két évig biztos maradok, utána azért meglátom.
Ti hány éves korban költöztetek el otthonról?
25/f
Az utolsó válaszolónak annyit, hogy a leírást is el kéne olvasni válaszadás előtt...
Én 22 évesen költöztem el, de a barátnőm és én is nagyon sokat spóróltunk, iskola mellett dolgoztunk, nyáron meg főleg, akkor szakadásig... De teljesen megértem, ha valaki a családi házban marad, a mai albérletáraknál ez nem meglepő. Ha a szülők beleegyeznek, nem élősködik a nyakukon, tesz a közösbe annyit, amennyit kell, akkor addig marad, ameddig szükséges, szerény véleményem szerint. Igaz, 30 fölött már nem jelent jót, ha valaki még mindig a szüleinél lakik, de ez már másik történet.
24/F
Lehet lepontozni.
Anyukám 22 évesen vett nekem lakást, mondta, hogy életem végéig is lakhatnék otthon, de akkor mindkettőnket ismerve soha az életben nem leszek önálló.
,,Csak ti vagytok analfabéták..20 éves korom óta egyedül élek,és tartom fent magam..Az neg hogy élősködtök a szüleitek nyakán NEM normális dolog.."
Gratulálok neked, fantasztikus vagy. :)
28 évesen otthon élek, lakásra gyűjtök. Ha minden jól megy, másfél-két éven belül meglesz a lakás és költözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!