Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy huszonéve...

Normális dolog, hogy huszonévesen a szülőkkel lakom?

Figyelt kérdés

Leginkább egy fő oka van, hogy még nem költöztem el: a magas albérlet árak.Vannak terveim, amikhez pénzt kell gyűjtenem,de csak így tudok spórolni ha nem költözöm el egy méregdrága albérletbe. Otthon magamra főzök, takarítok, beleadok a családi kasszába, senkit nem zavarok és a munkába járás is megoldott. Így feleslegesnek érzem egyelőre,hogy elköltözzek itthonról, még egy-két évig biztos maradok, utána azért meglátom.

Ti hány éves korban költöztetek el otthonról?

25/f

2017. aug. 27. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Csak ti vagytok analfabéták..20 éves korom óta egyedül élek,és tartom fent magam..Az neg hogy élősködtök a szüleitek nyakán NEM normális dolog..
2017. aug. 27. 21:11
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
31 éves vagyok, itthon lakom. Nem lenne értelme albérletet fizetnem, miközben édesanyám pedig egyedül lenne a lakásban. Elég sokat utazom a munkám miatt, amikor hazajövök, tökéletesen értelmetlen lenne előbb itthon, utána az albérletben intézni a takarítást stb. Így legalább csak itthon kell. Természetesen vásárolni én szoktam, még ha együtt megyünk is én fizetek, takarítani, amikor itthon vagyok, szintén én.
2017. aug. 27. 21:35
 13/21 anonim válasza:
88%

Az utolsó válaszolónak annyit, hogy a leírást is el kéne olvasni válaszadás előtt...

Én 22 évesen költöztem el, de a barátnőm és én is nagyon sokat spóróltunk, iskola mellett dolgoztunk, nyáron meg főleg, akkor szakadásig... De teljesen megértem, ha valaki a családi házban marad, a mai albérletáraknál ez nem meglepő. Ha a szülők beleegyeznek, nem élősködik a nyakukon, tesz a közösbe annyit, amennyit kell, akkor addig marad, ameddig szükséges, szerény véleményem szerint. Igaz, 30 fölött már nem jelent jót, ha valaki még mindig a szüleinél lakik, de ez már másik történet.

24/F

2017. aug. 27. 21:37
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

Lehet lepontozni.

Anyukám 22 évesen vett nekem lakást, mondta, hogy életem végéig is lakhatnék otthon, de akkor mindkettőnket ismerve soha az életben nem leszek önálló.

2017. aug. 27. 22:14
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
21 évesen huztam el... okkal :)
2017. aug. 28. 05:33
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
25 évesen költöztem el.
2017. aug. 28. 05:51
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
17 évesen mentem el otthonról, nem kallódtam el, csak mindenért meg kellett dolgoznom. Ma már saját házban élek nulla segítséggel.
2017. aug. 28. 07:49
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

,,Csak ti vagytok analfabéták..20 éves korom óta egyedül élek,és tartom fent magam..Az neg hogy élősködtök a szüleitek nyakán NEM normális dolog.."

Gratulálok neked, fantasztikus vagy. :)

28 évesen otthon élek, lakásra gyűjtök. Ha minden jól megy, másfél-két éven belül meglesz a lakás és költözöm.

2017. aug. 28. 11:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok és NŐ,és még otthon élek. Most váltottam nemrég munkahelyet előbb magara költök utána összeköltözés
2017. aug. 28. 16:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Normális. Ha nincs semmi probléma, akkor minek mennél el?
2017. aug. 29. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!