Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Égőbb, ha a férfi visz több...

Égőbb, ha a férfi visz több cuccot a nyaralásra mint a nő?

Figyelt kérdés
Nyaralunk nem sokára, párom nagyobb táskába több mindent hoz, és kérdezte, hogy mit hozok, hogy ekkora kis táskába elférek, és hirtelen olyan kellemetlennek éreztem, hogy ezek szerint ő több cuccot hoz, ami akkor valószínűleg felesleges, mert mindent gondosan bepakoltam, és van mindenből épp elég.
2017. aug. 9. 18:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ki nem fossa le, ki mennyi cuccot hoz nyaralásra??? Ennyire azért nem kell alárendelned magadat a párodnak, főleg azért, mert valószínűleg ő is csak egy pillanatra meglepődött, hogy mi?yen kis helyen elférsz, de egy perc múlva már nem is emlékezett rá, mit kérdezett.
2017. aug. 12. 08:36
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

Lehetett volna nekem is több cuccom, arra számítottam neki 1 ruha, ahogy itthon, hát úgy ahogy utolsó előtti írta azt hiszem, mások szinte minden programra másik ruhát vettek fel, így kicsit fura volt, de azért jó nyaralás volt :) ;)

köszi a válaszokat.

2017. aug. 19. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!