Miért van az, hogy anyum velem nem osztja meg a nőgyógyászati gondjait, pedig már 14 éves vagyok, apummal pedig megosztja? Miért van ez?
Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 22:43
1/7 anonim válasza:
Mert az apukádnak több köze van hozzá, mint neked. Miért kellene megosztania a gyerekével a nőgyógyászati gondjait? Nem is értem igazán a kérdést... Ja, és nem sértés akart lenni, csak egyszerűen én így gondolom.
2/7 anonim válasza:
Mert még gyerek vagy. Ha valami nagyon nagy problémája lenne, azt biztos elmondaná. Majd ha elég érettnek tart arra, hogy ilyeneket megosszon veled, akkor el fogja mondani.
3/7 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves lány, már nem gyerek. No nem is felnőtt, de nem kell úgy kezelni, mint egy gyereket. Egy szülőnek oda kell figyelnie a serdülő gyerekére, mert fordítva is megeshet nőgyógyászati probléma. Mi van, ha nem mondja el az anyjának?
Nyugopdtan rákérdezhetsz anyukádnál, hogy mi a gondja. Mond el neki, hogy téged érdekel, mi van vele, nem vagy már kisgyerek. Beszéljétek meg. Ez csak erősíti az anya-gyerek kapcsolatot és később is a segítségedre lehet. Na meg te is neki! Beszélj vele!
4/7 anonim válasza:
Mert egyszerűen még gyerek vagy. És ezek nem tartoznak rád, kivéve, ha nagy a probléma. Elvégre te sem mondod el anyukádnak, hogy "képzeld, még mindig van menstruációm", vagy nem számolsz be neki arról, hogy hányszor cserélsz tampont/betétet. Tartsd tiszteletben az ő magánügyeit, ahogy ő is tiszteletben tartja a tiédet!
5/7 anonim válasza:
nem tudom, én elmondanam a lanyomnak, ha erdekelne.. 14 évesen mar megertene, es tanulna is belole.. meg orulnek, hogy erdekli..de nekem fiam lesz, igy keves ra az esely, hogy az én nogyogyaszati problemaimrol fogok vele beszelgetni :)
6/7 anonim válasza:
Mert te meg kicsi vagy ehhez, es talan azert is mert nem akar problemaval traktalni teged.
Koncentralj a sulira!!! Jo lesz minden, ne aggodj anya miatt!
7/7 anonim válasza:
Ezért van ennyi 12-14 éevsen összevissza kufircoló,meg terhes tinilány,mert a legtöbben még mindig abban a tudatban élnek,hogy ennyi idősen még a gyerek semmit nem tud,semmi nem érdekli,és inkább ráhagyják,ha krédez vmit: kicsi vagy még ehhez,majd ha nagyobb leszel etc etc. na hát az ilyennek sem adnék gyereket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!