Létezik olyan lány aki őszinte, hűséges, kitartó, megbízható, odaadó, nem csalja meg a párját, nem agyal unalmában, nem pánikol be ha megszokja a párját 10 év után, nem a kapcsolatot hibáztatja a saját problémái miatt?
Létezik. Bár egy pont nem igaz rám, én szoktam agyalni unalmamban. :D
De 12 éve vagyok kapcsolatban, sosem csaltam meg a párom, pedig lett volna rá lehetőségem és hullámvölgyek is voltak.
Érdekes módon én nem agyalok hülyeségeken, mert lefoglalom magam, vagy valós dolgokon gondolkodok. '
Na nekem pl a felsoroltak közül, az a hibám, hogy agyalok, magam teszem majd vele tönkre ,jó mondjuk annyira nem durva, de az összes többi illik rám, ez az egyetlen amire nem tudom azt mondani, hogy na ez sem illik rám, mert de, párom is tudja, de más nehézsége nincs, ennyi kis hibát, talán eltud rajtam viselni.
Hűséges vagyok, gondoskodó , nem őt hibáztatom a problémáim miatt, minden amit írtál, de mindent túl agyalok, tehát ezt nem tudom tagadni, de nem gondolom akkora problémának, mivel nem mondom el neki, hogy min gondolkozom, hogy ő ezt akkora problémának érzékelje.
Ellemezve a felsorolt tulajdonságaidat:
őszinte- hát... egy kapcsolatban szűkség van némi elfogultságra is, egyértelmű ha meglátok egy Vénuszt, nem fogom azt mondani a páromnak hogy a nyomába sem érhet küllem alapján
hűséges- korrekt, bár a megcsalás biológiailag belénkkódolt
kitartó- miben? hacsak nem valami borzalmas kapcsolat ami az utolsókat rúgja nem kell a kitartás :DD mert maga az élvezet
megbízható- úgy érzem ez alap, és nem ritka
odaadó- nonszensz attól függ hogy miben (ha erre az a válasz hogy a kapcsolatban
*cehh enter
nem csalja meg a párját- ez úgyan az mint a hűség, magadat ismétled
nem agyal unalmában- ?
nem pánikol be ha megszokja a párját- ha jó a kapcsolat nincs megszokás, max. kiszámíthatóság, mindig tud újat mutatni :)
nem a kapcsolatot... - áhh, annyira személyfüggő, meglehet a kapcsolat is rátesz egy lapáttal de akkor sem az a hibás >.>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!