Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti hogyan viselkednétek...

Nők, ti hogyan viselkednétek hasonló szituációban? Férfiak, ti hogyan viselnétek?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve vagyunk együtt, egy munkahelyen dolgozunk. Ott ismertük meg egymást, három éve. Hozzá tartozik, hogy senki sem tudja, hogy egy párt alkotunk.

A probléma 2 hónapja kezdődött az előléptetésemmel. Sajnos az ő főnöke lettem. Mindent megteszek, hogy ne érezze hátrányát ennek a dolognak. Mégis azt mondja, hogy megváltoztam, nagyképű lettem. Nagyon nehezen viseli, ha megkérem egy munka elvégzésére. Sajnos ez vele jár, de nem érti meg. Kedves vagyok vele, akár a saját munkám elhanyagolása mellett is segítek neki. Viszont benne egyre több a feszültség. Azt vágja hozzám, hogy én már az "elitbe" tartozom, ha a főnököm meghív egy kávéra. Ő nem tartozik oda ,ha hívom sem ül oda az asztalhoz. Mindig mindenben kikérem a véleményét, nagyon jó ötletei vannak. De már ezt is kötelességnek érzi. Egyszerűen nem értem, hogy miért féltékeny. Bérfeszültség nincs köztünk, még így is többet keres nálam. De úgy érzem, bármit teszek az neki nem jó. Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan oldotta meg ezt a problémát? Van valami tippetek? 26N

2010. máj. 22. 00:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

épp ennek elkerülésére nem megyek még a közelébe se párom melohelyének,mert ilyenre lenne erősen esély,ő meg azt nehezen viseli (már igy sem tudja hogy mennyivel keresek többet nála,a plussz az megy tartalékszámlára,önérzete se sérül,meg ha baj van van mihez nyulni)

lehet hogy reggelente 10 helyett 30 km-re van a melom,de nincs konfliktus...

nekem ennyit megér

2010. máj. 22. 07:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A hiba annyi, hogy eltitkoltátok, hogy egy pár vagytok. NEm tudom elképzelni, hogy mit pletykálnának, ha megtudják, hogy egy TARTÓS kapcsoltabn vagytok.
2010. máj. 22. 07:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Együtt megnéztük és beszélgetünk róla. A kapcsolatunkat továbbra is titkoljuk. Ezt a döntést felesleges is ilyen körülmények között megkérdőjelezni. Féltjük a kapcsolatunkat. Nem egy pár volt már ,akik folyamatos céltáblái voltak a "kedves" kollégáknak és a főnökségnek. Mi ezt nem szeretnénk.
2010. máj. 22. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ha a párod helyébe lennék és zavarna akkor azt szeretném hogy valamelyikőnk keressen másik munkahelyet. Ez megbeszéléskérdése,hogy ki. A férfinak kellemetlen a helyzet akkor neki kéne másik helyet keresni. 29-f
2010. máj. 22. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!