Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki ilyen gazdag, csak...

Mindenki ilyen gazdag, csak én nem érzem annak magam?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de folyton azt érzem mindenki más elvan engedve anyagilag, bármit megvesz, a legújjabb cuccokat én meg alig tudok valamit venni :S Nem tudom, hogy csak látszat e de, tényleg olyan régen nem éreztem így. Most alig van pénzem bármire is. :S 16/L
2010. máj. 21. 16:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
16:33-as vagyok én már 18 is elmultam mehetnék dolgozni, sőt mennék szíves örömest még a bányába is követfejteni, ha fizetnek érte. Sajnos nem úgy van, hogy elfingom magam és van munkám... de világ életemben csóró voltam, ezért nem is vágytam soha 20.000-es gatyákra, csak legyen egy tisztességes farmerom ami nem agyonkopott.
2010. máj. 21. 16:39
 12/27 anonim ***** válasza:
én is
2010. máj. 21. 16:40
 13/27 anonim ***** válasza:

Én is így vok nyugi, barátnőim veszik az új ruhákat, én meg már karácsony óta nem kaptam semmit, pedig rámférne egy vásárlás, de hát ha nincs miből, akkor nincs, 3 gatyám van amit tudok hordani aztán kifújt, pedig de megtenném énis,hogy vásárolok...

16/L

2010. máj. 21. 16:40
 14/27 anonim ***** válasza:
16:33-as vagyok és olyan szívesen zabálnék párizsi helyett téliszalámit meg sajtot! :D:D ez nagy dolog? :S
2010. máj. 21. 16:43
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
dolgozni? de vicces na az én férjem látástól vakulásig dolgozik és a két lányunknak alig tudunk valamit megvenni .ja és jól keres ja csak a rezsi meg olcsó magyarország elvesz minden pénzt vagy az adóból vagy benzin és még sorolhatnám.az én csőrömet is ba..ssza ,hogy más mindent megvesz én meg semmit.ja és az a legszebb,hogy a bevándorló népek főleg sötétebb bőrűek olyan jól élnek mert tudnak lopni csalni hazudni.mi meg dolgozunk és éhen halunk.
2010. máj. 21. 16:46
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagy érdem másoknak apuci pénzéből venni 20-30ezerért cipőt, aztán villogni vele.

neked 16 évesen nyilván még nincs önálló kereseted. esetleg majd vállalj nyári munkát, a saját pénzen vett cuccoknak más az értéke. ;)

2010. máj. 21. 16:48
 17/27 anonim ***** válasza:
16:46-os nak teljesen igaza van. Szeretnék én is télvíz idején sárgadinnyét enni mint pirított barátaink.
2010. máj. 21. 16:51
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem van keresetem, mégsem veszek 20ezerért cipőt, pedig simán elkölthetném a havi 90et magamra. ennek ellenére 2-3 ezerét veszek farmert, és max ennyit költök egy-egy felsőre vagy cipőre.

de akik megveszik a méregdrága cuccokat apuci számlájára, teremtenék maguk elő rá azt a pénzt, akkor még villoghatnának is joggal, mert megdolgoztak érte. de a boltban visítani, hogy "apuuu, vedd meg", hát nem egy nagyzolni való dolog...

a Te szüleid ésszel élnek. ismerek nem egy olyat, akik minimálbér mellett is megveszik a drága cuccokkat a kölykeiknek, aztán meg sír a szájuk, hogy nem telik kajára...

19/27 anonim ***** válasza:
A családommal jól élek tulajdonképpen bármit megvesznek nekem , de sokszor járok turiba , abszolult nincs jó telefonom ( a legolcsóbb a xy szolgáltatónál ),nincsenek ilyen olyan aranyláncaim , és soha az életben nem mondtam olyan megjegyzést , hogy mi jobban állunk anyagilag. Ezekhez képest minden egyes anyagilag rosszabbul álló ismerősöm felhozza a témát és piszkál , h hát mert te ilyen olyan gazdag vagy stb , már én érzem magam rosszul miattuk. Ezért sincsenek barátaim mert amikor voltak minden egyes beszélgetés vége az lett , hogy én gazdag vagyok, és mindig éreztették is , ha elhívtam őket a nyaralónkba akkor "pfff úristen ... " kaptam .A szüleim napi 12 órát dolgoznak kivéve vasárnap , szombaton csak 6, nem loptuk a pénzt tisztességesen megdolgoztak érte.Eddig szinte minden nyáron dolgoztam. És minden nap ki kell állnom a többi ember irigylő nézését és nekem kell szarul éreznem magam , hogy nem dolgoznak .
 20/27 anonim ***** válasza:

"A családommal jól élek tulajdonképpen bármit megvesznek nekem , de sokszor járok turiba , abszolult nincs jó telefonom ( a legolcsóbb a xy szolgáltatónál ),nincsenek ilyen olyan aranyláncaim , és soha az életben nem mondtam olyan megjegyzést , hogy mi jobban állunk anyagilag. Ezekhez képest minden egyes anyagilag rosszabbul álló ismerősöm felhozza a témát és piszkál , h hát mert te ilyen olyan gazdag vagy stb , már én érzem magam rosszul miattuk. Ezért sincsenek barátaim mert amikor voltak minden egyes beszélgetés vége az lett , hogy én gazdag vagyok, és mindig éreztették is , ha elhívtam őket a nyaralónkba akkor "pfff úristen ... " kaptam .A szüleim napi 12 órát dolgoznak kivéve vasárnap , szombaton csak 6, nem loptuk a pénzt tisztességesen megdolgoztak érte.Eddig szinte minden nyáron dolgoztam. És minden nap ki kell állnom a többi ember irigylő nézését és nekem kell szarul éreznem magam , hogy nem dolgoznak "

A magyarok ilyenek, ha nekik szar, legyen másnak is, meg aki jobban áll, az biztos nem munkával jutott hozzá...

A legtöbben nem tudják beosztani a pénzt. Mi a szarért akarnak felvágni és megvenni olyat, amire nem tellene nekik, hogy aztán más tekintetben meg nyomorogniuk kelljen? hallottam olyat, hogy egy srác mondta a másiknak: "hát én inkább eszem üreszsemlét, de márkás cuccokban járok"

2010. máj. 21. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!