Mindenki ilyen gazdag, csak én nem érzem annak magam?
Én is így vok nyugi, barátnőim veszik az új ruhákat, én meg már karácsony óta nem kaptam semmit, pedig rámférne egy vásárlás, de hát ha nincs miből, akkor nincs, 3 gatyám van amit tudok hordani aztán kifújt, pedig de megtenném énis,hogy vásárolok...
16/L
Szerintem nem nagy érdem másoknak apuci pénzéből venni 20-30ezerért cipőt, aztán villogni vele.
neked 16 évesen nyilván még nincs önálló kereseted. esetleg majd vállalj nyári munkát, a saját pénzen vett cuccoknak más az értéke. ;)
Nekem van keresetem, mégsem veszek 20ezerért cipőt, pedig simán elkölthetném a havi 90et magamra. ennek ellenére 2-3 ezerét veszek farmert, és max ennyit költök egy-egy felsőre vagy cipőre.
de akik megveszik a méregdrága cuccokat apuci számlájára, teremtenék maguk elő rá azt a pénzt, akkor még villoghatnának is joggal, mert megdolgoztak érte. de a boltban visítani, hogy "apuuu, vedd meg", hát nem egy nagyzolni való dolog...
a Te szüleid ésszel élnek. ismerek nem egy olyat, akik minimálbér mellett is megveszik a drága cuccokkat a kölykeiknek, aztán meg sír a szájuk, hogy nem telik kajára...
"A családommal jól élek tulajdonképpen bármit megvesznek nekem , de sokszor járok turiba , abszolult nincs jó telefonom ( a legolcsóbb a xy szolgáltatónál ),nincsenek ilyen olyan aranyláncaim , és soha az életben nem mondtam olyan megjegyzést , hogy mi jobban állunk anyagilag. Ezekhez képest minden egyes anyagilag rosszabbul álló ismerősöm felhozza a témát és piszkál , h hát mert te ilyen olyan gazdag vagy stb , már én érzem magam rosszul miattuk. Ezért sincsenek barátaim mert amikor voltak minden egyes beszélgetés vége az lett , hogy én gazdag vagyok, és mindig éreztették is , ha elhívtam őket a nyaralónkba akkor "pfff úristen ... " kaptam .A szüleim napi 12 órát dolgoznak kivéve vasárnap , szombaton csak 6, nem loptuk a pénzt tisztességesen megdolgoztak érte.Eddig szinte minden nyáron dolgoztam. És minden nap ki kell állnom a többi ember irigylő nézését és nekem kell szarul éreznem magam , hogy nem dolgoznak "
A magyarok ilyenek, ha nekik szar, legyen másnak is, meg aki jobban áll, az biztos nem munkával jutott hozzá...
A legtöbben nem tudják beosztani a pénzt. Mi a szarért akarnak felvágni és megvenni olyat, amire nem tellene nekik, hogy aztán más tekintetben meg nyomorogniuk kelljen? hallottam olyat, hogy egy srác mondta a másiknak: "hát én inkább eszem üreszsemlét, de márkás cuccokban járok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!